WALKING THE DOG TO VINO MÍO

Gistermiddag heb ik vanaf 13:30 uur een wandeling gemaakt met Lisa. Via het park las Palomas in Benalmádena naar Arroyo de la Miel. Daar zijn wij met de trein van 15:34 naar Málaga Centro gereisd. A. 16:00. Wandeling door de Alameda en de op 19960915 Photograph afgebeelde haven naar het plein voor het Teatro Cervantes. Op het terras van restaurant Vino Mío van Hélène Mostertman werd ik bediend door een dochter van Rob van Gerwen uit  Nijmegen. Ik heb om 17:52 1 pinta afgerekend (tafel 025) met Hélène en ben met de trein van 18:30 naar Torremolinos teruggekeerd. Nadat ik Lisa op haar logeeradres heb afgeleverd zag ik in De Zevende Hemel de uitzending De langste dag op Nederland 3 inzake D-Day en in het daarnavolgende programma op Nederland 1 van Ivo Niehe deed het mij deugd om Steven Spielberg weer eens te zien. Vanuit deze achtergrond ga ik over tot de orde van de dag en loop de documenten na die thans onder de aandacht staan (gecommuniceerd aan geadresseerden).Zo komt ons bedrijf al aardig van de grond. Maar ik heb natuurlijk wel een nieuw pied-à-terre nodig in Het Koninkrijk der Nederlanden beste Maagd: Neem u voor het beste van deze dag te maken. Als u energiek bent stroomt het geld binnen en als u voor productiviteit wordt beloond en niet per uur kunt u een bonus verdienen. Zorg ervoor dat u precies weet wat u doet en instrueer ook anderen zo helder mogelijk. Schorpioen: Houdt u gedeisd nu explosieve gebeurtenissen tot de mogelijkheden behoren. Een grote groep mensen kan plotseling getroffen worden en dat betekent dat u riskante omstandigheden moet zien te vermijden. Wees extra op uw hoede voor ongelukken.

 Dat is goed gezien. In dit verband lees ik in De Telegraaf: “ma 03 mrt 2014, 12:12 ‘Oekraïne geeft de Krim nooit op’ KIEV – Oekraïne zal de door Rusland bezette Krim nooit opgeven. Dat heeft de Oekraïense premier Arseni Jatsenjoek maandag benadrukt.“ Dat vind ik onverstandig. Het probleem kan eenvoudigweg worden opgelost door de douaneposten tussen Rusland en de Oekraïne te verplaatsen en De Krim simpelweg aan Rusland toe te kennen zoals wij indertijd ook met Wyler en Tubbergen hebben gedaan ten gunste van onze oosterburen.