DE VORDERING OP DE STAAT DER NEDERLANDEN, LOS PRÍNCIPES DE ASTURIAS EN DE RIJKSVOORLICHTINGSDIENST

11:00 Vanmorgen heb ik een bezoek gebracht aan de Banco Popular in Torremolinos in verband met de problemen met mijn betaalpas als beschreven in 20140307 Een belangrijk signaal . De pas blijkt simpelweg te zijn beschadigd. Daarom heb ik een nieuw exemplaar aangevraagd beste Maagd: U kunt koppig zijn als gevolg van gekwetste trots of omdat een negatieve karaktertrek werd geprikkeld. U zult daardoor weinig gemotiveerd zijn om met een nieuw werkstuk te beginnen. Ontspan. Zolang u boos blijft is uw creativiteit geblokkeerd. Schorpioen: Als u in uw werk niet weet waar u aan toe bent kunt u maar het beste uw eigen gang gaan. Uw manier van praten en schrijven kan op anderen erg zakelijk overkomen. Het is niet nodig om agressief te worden als u voor uzelf opkomt.

Dat klopt. Ik word ook niet gemakkelijk agressief. Dat zit niet in mijn aard. Zakelijkheid is wel geboden. Daarom kijk ik nu opnieuw naar de documenten die de aandacht hebben in mijn Berichtgeving over Leden van Het Koninklijk Huis van Nederland: Prins Willem-Alexander: 20060221 Jan Snellenburg, 20071206 Nieuw Licht in Brasserie La Taberna; Prinses Mabel: 20040421 Zuidenwind en 20040425 The World is My Witness.