JAARVERGADERING VDSN EN COLLOQUIUM AEPE IN PORTUGAL

Aan: Drs L. Freeve-deVrijer CC: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak en Mr.Drs. Marc van Hoorn. Hallo Léontine, Is jouw aanbod aan mij om een paar dagen bij jullie te komen logeren in Haaksbergen nog van kracht? Ik vraag dit in verband met de jaarvergadering van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland op 29 maart in Hilversum en het colloquium van de AEPE van 9 tot en met 14 april in Portugal. In dat weekend van 29 maart kan ik tot en met 1 april in principe logeren bij mijn oudste zoon in Nieuwegein. Ingeval ik daarna bij jullie terecht kan zou ik ook aan het colloquium kunnen deelnemen. Maar ik moet wel op de kleintjes letten en kan mij geen dure hotelkosten veroorloven. De reismogelijkheden vanuit Malaga naar Lissabon zijn slecht. Transavia heeft echter een directe vlucht van Amsterdam naar Lissabon. Desgewenst zouden wij dan samen op 8 april van die vlucht (kosten 80 euro enkele reis. V. 17:15 A. 19:15) gebruik kunnen maken. Ik heb nog niets besloten. Maar het wordt nu wel kortdag. Daarom vraag ik jou om een snelle reactie.