MIJN TESTAMENT

Vandaag gaat de aandacht op mijn website uit naar 19941218 Ik heb geen zin om mij voor joker te laten gebruiken en Paleis Soestdijk beste Maagd: Het onbekende trekt. De discipline die u nu opbrengt zal u in een later stadium geen windeieren leggen. U bent gemotiveerd genoeg om een gesteld doel te bereiken. Op enig moment in uw carrière profiteert u van de kennis die u nu opdoet. Ja. Information is the business. Schorpioen: Stel het regelen van een vervelende zaak niet langer uit en neem u voor een antwoord te weten op een vraag die u bezighoudt voor de dag voorbij is. Doe wat juist en netjes is als u een nalatenschap moet regelen; uw familie rekent op u.

Ik verwijs hierbij naar Last Will on behalf of H.R.H. Prince William Arthur Philip Louis en de hierin vermelde 19991108 Última Voluntad dirigida al Ministerio de Justicia del Reino de España (aangehecht). De Nederlandse vertaling luidt:

* Rechten op het handelsmerk Instituto Cervantes in de Benelux: Hare Majesteit Koningin Beatrix der Nederlanden  en de troonopvolgers in de Benelux.

* Rechten op het eigendom van de Limited Company Instituto Cervantes England and Wales: Kroonprins William Arthur Philip Louis van Groot-Brittannië (geboren op 21-06-1982)

* Uit activiteiten voortkomende inkomsten:

* 20% van de resultaten aan Marcus Floris Alphonsus van der Heijden, geboren 10-11-1976 in Nijmegen, Nederland.

* 20% van de resultaten aan Raimundus Johannes van der Heijden, geboren 21-5-1979 in Nijmegen, Nederland

* Overige inkomsten conform de wens van het bestuur van het bedrijf.

* Rechten afkomstig uit de publikatie van mijn boek Letters to Diana, Princess of Wales:

* Aan mijn zonen Marcus Floris Alphonsus en Raimundus Johannes (20/20)

* 20% aan mijn moeder Eliza Maria van den Broek, geboren op 30 maart 1919 in ‘s-Hertogenbosch, Nederland

* 20% aan mijn zuster Johanna Christina Hartog van der Heijden, geboren op 12 augustus 1945 in Nijmegen

* 20% aan mijn zuster Eliza Maria Yvonne Kilkens van der Heijden, geboren op 10 juni 1958 in Nijmegen.

Aangezien mijn moeder Eliza Maria van den Broek (Tante Lies) als beschreven in 20090330 Het woord is thans aan His Royal Highness The Prince of Wales op 3 maart 2009 is overleden ben ik bereid haar erfdeel aan jou over te dragen zodra jij met mijn voorstellen accoord gaat. Ik ben bereid daarover met jou van gedachten te wisselen. Het programma van mijn komende bezoek aan Nederland ziet er alsvolgt uit.

Donderdag 27 maart 2014: Aankomst Schiphol met vlucht VY8366 om 18:15. Vandaar met trein en sneltram naar Nieuwegein. Vrijdag 28 maart 2014: ‘s-Avonds voorstelling Little shop of horrors in Utrecht Zuilen. Zaterdag 29 maart 2014: 11:45-12:45 Jaarvergadering van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland in Hilversum. Daarna verjaardagsfeestje bij familie in Nijmegen gevolgd door bezoek aan voorstelling Happy Days in Baarn. Zondag 30 maart 2014: Gehele dag beschikbaar. Eventueel bezoek aan matinee in Utrecht. Maandag 31 maart 2014: Gehele dag beschikbaar. Dinsdag 1 april 2014: Op deze dag wordt mijn oudste kleindochter Emma acht jaar. Om 17:20 vertrek ik om 17:20 met vlucht VY8367 vanaf Schiphol weer naar Malaga. Laat dus maar weten waar en wanneer jou dat het beste uitkomt. Mijn voorkeur gaat uit naar Soestdijk. Vanuit deze achtergrond ga ik nu weer over tot de orde van de dag.