BEZOEK AAN ALEX BELEGGERSCENTRUM OP VRIJDAG 21 MAART 2014

Na verzending van 20140317 Zijn er nog FSI-getrouwen? constateer ik thans 14:09 op mijn website bijzondere aandacht voor 19990107 Verhuizing, 20110331 Werkgelegenheidsplan voor Nederlandstalige hispanisten, Harpmuziek, Leun op mij, Cetifivering, Wereld Natuur Fonds en Generaal Karel van der Heyden. Alsmede voor Opleiding en Training, Management, Ondernemerschap, Automatisering, Translation Services, Communication, Publishing, Automation, Internet, Insurances, Hotels, Princess Diana Stadium, marca comercial, Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom en Nimega. In dit verband ontving ik deze herinnering inschrijving Alex Spanje voor de bijeenkomst over optiestrategieën. Het Alex Beleggerscentrum te Marbella ligt tussen de voormalige ambtswoning Villa Ángeles van voormalig burgemeester Jesús Gil y Gil en het Marbella Club Hotel. Ik heb hen vanmiddag gebeld en laten weten dat ik met de bus kom. Vanaf Villa Ángeles is het nog maar 500 meter lopen. Het ligt vermoedelijk in de buurt van het voormalige restaurant van James Hewitt. Van  Mr.Drs. Marc van Hoorn ontving ik bericht dat hij niet veel voor mij heeft kunnen doen in Nederland. Maar wat in het vat zit verzuurt niet volgens Ankie Dobbelman. 15:25 De aandacht gaat nu uit naar Harpmuziek. Ik hoop dat wij vrijdagmiddag zaken kunnen doen en ik kan beschikken over het Accountantsrapport en Rapport van bevindingen.

P.S. Ik ontving vandaag al een oproep voor de verkiezing van de Nederlandse leden van het Europees Parlement op donderdag 22 mei 2014. Het betreft een experiment met een nieuw model stembiljet. Een leuke service van Jozias van Aartsen.