DAG VAN DE GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN IN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN

Ik heb gisteren kennis genomen van het bericht dat Prof. Pieter van Vollenhoven bezwaar heeft tegen de handelsmissie naar Rusland onder leiding van de huidige Minister van Economische Zaken van Het Koninkrijk der Nederlanden. Vandaag gaat de aandacht op mijn website uit naar 20100316 Jaarvergadering VDSN 2010 en Cervantes Televisie. Hoewel ik op dit moment geen bemoeienissen heb met de gemeentelijke politiek in het Het Koninkrijk der Nederlanden heb ik gisteravond gedeelten van het verkiezingsdebat gezien. Opmerkelijk vond ik daarbij dat Halbe Zijlstra van de VVD daarbij een paarse stropdas droeg. Het debat in De Melkweg in Amsterdam vond ik nog het interessantst. Aan tafel zagen en hoorden wij de volgende (oud)politici: Roger van Boxtel, van D66, Wouter Bos van de PvdA, Jolanda Sap, Ed Nijpels van de VVD, Jan Marijnissen (The Wizard of Oz) en Voormalig Minister Ronald Plasterk van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als onze huidige Minister van Buitenlandse Zaken. Vanuit deze achtergrond kijk ik naar de documenten die op dit moment belangstelling genieten.Gistermiddag heb ik een kort bezoek gebracht aan het terras van restaurant Cristal. Het management van de zaak is thans in handen van iemand uir Etten-Leur in de voormalige FSI-regio  West-Brabant. In dit verband gaat de aandacht in de thans uit naar Bilthoven beste Maagd: Toon initiatief en pak een uitdaging aan. Een reis lijkt tot de mogelijkheden te behoren; mogelijk met een partner of kameraad. Ga naar buiten en geniet van de ontluikende natuur; neem iemand mee en wissel gedachten en filosofieën uit. Schorpioen: De kosmos dringt er op aan uw werk onveranderd voort te zetten. Zet wilskracht en vastberadenheid in als het gaat om een nieuw project. U hebt genoeg energie. Een goed moment om vreugde en triomf te delen met degenen die u na staan. Dat klopt. In dit verband is er op deze dag van de gemeenteraadsverkiezingen in Het Koninkrijk der Nederlanden waarop veel mensen klaarblijkelijk niet weten waarom ze zouden moeten gaan stemmen mijns inziens maar één brief van echt belang: ¡EDUCACIÓN, EDUCACIÓN Y EDUCACIÓN!