ZONLICHT AAN HET EIND VAN DE TUNNEL VOLGENS MINISTER FRANS TIMMERMANS VAN BUITENLANDSE ZAKEN VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN

Ik heb gisteravond in het programma Nieuwsuur het interview gevolgd met Frans Timmermans. Met name in verband met onze relatie met Vladimir Poetin in Het Kremlin. Het doet mij deugd dat daar thans iets genuanceerder over wordt gecommuniceerd dan voorheen en de heer Timmermans heeft verklaard dat hij nu zonlicht ziet aan het eind van de tunnel. Daartoe is hij van harte welkom aan de Costa del Sol. Wellicht kunnen wij daartoe het eerstvolgende forum hier organiseren in het Hotel Cervantes en het in Ligging en bereikbaarheid vermelde Congrespaleis. Van Frans Timmermans mag ik nu immers wel verwachten dat hij bekend is met de Stichting Cervantes Benelux. Met name in verband met het bezoek dat hij samen met Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima op 18 september 2013 aan het Palacio de la Zarzuela en het Palacio de la Moncloa heeft gebracht Video: Willem Alexander en Máxima ontvangen door Spaans koningspaar. Voor de goede orde pleeg ik nog een final check vóór mijn vertrek naar Het Koninkrijk der Nederlanden en constateer terzake op mijn website thans aandacht voor:

BELEIDSPLAN INSTITUTO CERVANTES BENELUX: Ledenlijst Baak-kring 1998

Inmiddels ben ik jou vanaf oktober 1989 al bijna 25 jaar Trouw gebleven. Klaarblijkelijk is dat de astroloog van De Telegraaf niet ontgaan beste Maagd: Dit kan een vreemde dag worden. Reserveer extra tijd voor uw allerdierbaarste ofmaak een afspraak met iemand die iets voor u kan gaan betekenen. U kunt in de armen rollen van een schatrijk iemand of van een armoezaaier. It’s up to you. Schorpioen: Soms lijkt het leven een spel en vandaag bent u aan de winnende hand. U bent aantrekkelijker dan ooit en zult in een opperbeste stemming geraken. Liefde neemt een positieve wending en uw dierbaarste zal als een muur achter u staan.