TERUG IN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN

Gisteren ben ik met Vueling naar Amsterdam gevlogen. In het vliegtuig had ik een prettig onderhoud met de heer Hendrik Baay van de Marbella Dutch Business Club en de twee pursers Lucas en Daniel. Daniel is afkomstig uit Cádiz. Op Schiphol ben ik met de trein van 18:47 richting Eindhoven met vijf minuten vertraging naar Utrecht gereisd. Bij het binnengaan in de trein werd ik hartelijk verwelkomd door een conductrice van de NS die plukjes haar droeg in de kleuren nassaublauw en paars. Dezelfde kleuren als die van het schilderij Lady in Blue and Purple. Rond 20:30 ben ik in Nieuwegein gearriveerd beste Maagd: Hoewel u ervan overtuigd bent dat uw mening over een onderwerp juist is, kan het u aan informatie ontbreken om die mening hard te maken. Een vriend(in) kan u van gedachten doen veranderen over mensen die u niet mag. Schorpioen: Kies onroerend goed als u geld wilt investeren en doe dat het liefst met een partner. Dit is een positief en constructief tijdstip in uw leven. Bundel uw krachten op elk terrein. Tevens een goed moment om te gaan studeren. Ik ben nu in Nederland. Laat dus maar weten waar en wanneer je dit wilt bespreken. Vanmiddag ga ik met mijn zoon Mark van der Heijden naar Amsterdam.