GESPREK MET REINIER WOLTERS UIT TORRE DEL MAR

Na een meer dan drie uur durende vertraging waarvoor Vueling Airlines mij formeel 400 euro schadevergoeding verschuldigd is zijn wij om 21:40 vanaf Schiphol naar Málaga opgestegen. Kort voor de landing raakte ik intensief in gesprek met de 46-jarige Reinier Wolters. Hij bleek een zoon te zijn van Henny Wolters uit Torre del Mar als vermeld in 20000501 Op de koffie, 4 20000504 Gran Hermano III, 20001117 España-Nederland-Inglaterra en 20001228 Paarse petten. In het middernachtelijk uur ben ik per taxi in De Zevende Hemel teruggekeerd beste Maagd: Een veeleisend project kan onder een goed gesternte van start nu er een sfeer van vastberadenheid heerst. Aan vertrouwen en inspiratie zal het niet ontbreken. U kunt vandaag doeltreffend omgaan met alles wat gedaan moet worden. Schorpioen: U kunt een plezierig geschenk krijgen, misschien van een familielid, of een bonus vergroot uw banksaldo, maar dat zal niet van lange duur zijn. Een bijzonder object kan geluk brengen al zult u geneigd zijn er te veel voor te betalen. Hierbij denk ik aan de ring van Galería del Coleccioniosta uit Madrid als vermeld in 20091125 KPNen 20131010 Spaanse leiding Europees Parlement.