CONVERGENCIA MADRILEÑA

Liesbeth, De Semana Santa is begonnen hier in Spanje. Vanmorgen heb ik een controlebezoek gebracht aan Clínica Santa Helena door internist Dr Ramos. Ik werd geholpen door een alleraardigste verpleegster die naar haar zeggen de naam Amalia draagt evenals de toekomstige koningin van Het Koninkrijk der Nederlanden. Het is weer Trouwdag vandaag. Dat betekent trouw aan onze uitgangspunten van beleid als beschreven in mijn  Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux, Business Plan Instituto Cervantes England and Wales en  Plan de Empresa Cervantes Holding Limited. Mijn overzicht 20140410 Madridista (1) is niet geheel compleet. Daarom ben ik het afgelopen weekend vooral bezig geweest met het inventariseren van mijn belangrijkste documenten waarin de Spaanse hoofdstad Madrid is vermeld. Het is een lijvig stuk geworden vaan 41 pagina’s. Je treft het hierbij als bijlage aan als referentiekader voor verdere keuzes binnen de voortgang van onze organisatie. Mijn met jou afgesproken communicatie met ‘decision makers’ alsmede belangrijke informatie voor mijn hispanistische collega’ vind je hieronder (gecommuniceerd aan geadresseerden). Vandaag gaat de aandacht op mijn website uit naar 19941113 Karel van Vught tot Oosterhout en de brief van Winnie. Zodra de rekening is betaald aan de Stichting Cervantes Benelux kunnen wij die zaak als afgedaan beschouwen. De huidige Minister van Veiligheid en Justitie van Het Koninkrijk der Nederlanden kan daar mijns inziens nu wel voor zorgdragen. Hoewel er blijkbaar bij de regering enkele documenten lijken zoek te zijn volgens voormalig Burgemeester Ivo Opstelten van Utrecht beste Maagd: Er kunnen vandaag geheimen worden uitgewisseld en leuke afspraken worden gemaakt. Er kan een indrukwekkende gebeurtenis plaatsvinden op een moment dat niemand daarmee bezig is. Van een ernstige conferentie zal een positief signaal uitgaan. Schorpioen: Door stelselmatig beter uw best te doen kunt u meer gaan verdienen en zelfs een bonus in de wacht slepen. Extra inspanning zal zeker worden opgemerkt en om de steun van een deskundig collega hoeft u alleen maar te vragen. Bij deze.