VERZOEK TOT VESTIGING VAN HET INSTITUTO CERVANTES BENELUX, INSTITUTO CERVANTES ENGLAND AND WALES, CERVANTES HOLDING LIMITED, STICHTING CERVANTES BENELUX EN EUROPEAN CERVANTES FOUNDATION IN PALEIS SOESTDIJK

Liesbeth, Ik begin dit verzoek door aan te sluiten bij mijn horoscoop in mijn bericht 20140414 Convergencia Madrileña. Schorpioen: Door stelselmatig beter uw best te doen kunt u meer gaan verdienen en zelfs een bonus in de wacht slepen. Extra inspanning zal zeker worden opgemerkt en om de steun van een deskundig collega hoeft u alleen maar te vragen. In dit verband verzoek ik jou hiermee in overleg met de Raad van State, vertegenwoordigd door Vice voozitter Mr Piet Hein Donner en Mr E.J. Arkenbout, het Instituto Cervantes Benelux, Instituto Cervantes England and Wales, Cervantes Holding Limited, de Stichting Cervantes Benelux en de European Cervantes Foundation per 27 april 2014  onder te brengen in Paleis Soestdijk.