NOG TWEE DAGEN: HASTA EL FINAL VAMOS REAL

Nog twee dagen en dan wordt onze Willem-Alexander Koning der Nederlanden 47 jaar. Vandaag gaat de aandacht op mijn website uit naar 19971125 Uw Gedicht, 20020529 Claim op Harrods en 20110306 Van Torremolinos tot Albufeira beste Maagd: De kosmos is u goed gezind. Maak een nuttig gebruik van elke ervaring die u deze week opdeed. Wees op uw hoede voor gladde praters en zet financiële afspraken op papier. Wees extra voorzichtig in het verkeer; kies bij voorkeur het openbaar vervoer. Schorpioen: U bent minder openhartig dan gewoonlijk. Denk goed na over nieuwe carrièrekansen en wijs niets op voorhand af. Blijf praktisch. Er is niets op tegen om af en toe de bloemetjes buiten te zetten, maar overdrijf het niet. Daar kan ik mij wel iets bij voorstellen na het overlijden van één van de vermoedelijke nazaten van Alice Keppel (Mr Max Shand). Hij deed veel liefdadigheidswerk voor het behoud van Olifanten. Daarom ga ik nu weer over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke brieven, faxberichten en paragrafen van mijn beleidsplannen thans in de belangstelling staan (gecommuniceerd aan geadresseerden).