HET DILEMMA VAN DE GELE HUISKLEUR

Na verzending van 20140429 29 april is ook een historische datum heb ik gisteren van 12:00 tot 13:00 een bezoek gebracht aan het koffie-uurtje van de NCCS in Bora Bora. Tijdens mijn gesprek met voormalig luitenant-kolonel ‘overste’ John Meissenbacher uit Oirschot heb ik er kennisgemaakt met Carolina van Engelen uit Alkmaar die hier een massagepraktijk begint. Ik heb de heer Meissenbacher daarbij in kennis gesteld van de uitzending de inauguratie van President Poetin die ik uit Moskou heb ontvangen binnen het kader van mijn Cervantesplan. Onze collega’s in Rusland hebben het volste recht om op te komen voor hun eigen grondgebied. Vervolgens heb ik een wandeling gemaakt naar Santa Elena en ben vandaaruit met de trein van 14:07 naar Benalmádena-Arroyo de la Miel gereisd. Daar heb ik een English breakfast genuttigd. Bij de aanliggende bushalte legden twee bussen aan met het opschrift Colegio Maravillas. Reden voor mij om dat Colegio Maravillas Benalmádena na bijna 22 jaar weer eens met een bezoek te vereren. Ik heb gesproken met hun secretaresse. Zij heeft haar naam Paola Vecchi op het visitekaartje van marketing-manager Isabel Cano Soto geschreven nadat ik had afgesproken om 19:00 terug te komen voor een onderhoud met directeur Francisco Pérez Navarro. Daarna ben ik naar Spa Príncipe in Benalmádena Costa gewandeld. Daar kwam ik om klokslag 16:00 aan. De ‘spa’ was nog niet geopend. Reden waarom ik op het terras van de cafetaría aan de rand van het zwembad een café con leche heb genuttigd bij een grote foto-affiche van Audrey Hepburn. Na het betreden van de sauna trof ik in de cabine een gele badjas en een geel badlaken aan. Het deed mij direct denken aan Het goudgeel van de Stichting Beroepsgerichte Opleidingen. Tevens trof ik in het zwembad een blonde jongedame aan in een gele bikini. Rond 17:30 heb ik de saunacabine nog een keer betreden. De dame in de gele bikini bevond zich daar gehuld in de gele badjas en op goudkleurige schoenen met hoge hakken. Nadat zij de ‘spa’ had verlaten ben ik eveneens vertrokken en opnieuw naar Arroyo de la Miel gewandeld. Ik had mij inmiddels gerealiseerd dat Paola Vecchi dezelfde Paola moet zijn geweest die ik heb vermeld in 19920530 Colegio Maravillas Benalmádena. Om 19:00 heb ik mij aldaar gemeld. De uit Sevilla afkomstige jonge secretariaatsmedewerkster verzocht mij nog even in de wachtkamer te wachten. Daar las ik in het magazine ¡Hola! dat El Príncipe de Asturias een bezoek heeft gebracht aan Jaca. Daarna had ik het onderhoud met de heer Pérez Navarro. Ik heb hem ongeveer hetzelfde verhaal verteld als aan Roxanna Panero. Daarna liet hij mij weten dat hij alleen geïnteresseerd is in een marketingplan zoals 22 jaar geleden als beschreven in 19920601 Aan de andere kant van Sierra Morena. Als voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux wens ik echter niet als schooljongen te worden behandeld. Een dergelijke opdracht kan beter worden verstrekt aan een groepje economiestudenten van de Hogeschool Alkmaar. Al bij al vond ik het wel een aardig onderhoud.  De heer Pérez Navarro heeft mij laten weten dat hij met pensioen gaat en mij verzocht verder contact te onderhouden met Paola. Zijn school Zijn school is helemaal opgeknapt. Het ziet er leuk uit en ik geef hen graag het voordeel van de twijfel om de eenvoudige reden dat wij op dit moment praktisch buren zijn. Bovendien heeft de heer Pérez Navarro laten weten dat hij ‘presidente’ is geweest van een vereniging van particuliere onderwijsinstituten in Spanje en vermeldt op het visitekaartje van zijn bedrijf: Expertos en viajes de estudios. Dat laat ik liever over aan Jos van Kerkhoff aan de Oranjesingel te Nijmegenbeste Maagd: Stort u op een werkstuk dat met schrijven of communicatie te maken heeft; u kunt er hoog mee scoren. Trouwens ook met hetgeen u te zeggen hebt als u eerlijk en openhartig bent, opkomt voor uw normen en waarden, maar ook openstaat voor een compromis. Schorpioen: Als uw antenne goed is afgesteld vangt u interessante informatie op die de sleutel tot een dilemma kan zijn. U bent nu goed in staat anderen te doorgronden; geen geheim zal voor u geheim blijven. Via familie kunt u geld ontvangen. In dit verband reken ik op de medewerking van de familie Spencer en heb ik een chronologisch overzicht geporduceerd van  mijn correspondentie waarin de term ‘dilemma’ is gebruikt vanaf 19930320 Reactie op mijn brief van 17 maart 1993 tot en met 20100405 Pulchri en 20100618 Paars Plus. Ik hoop dan ook een vergoeding te ontvangen voor de uitgaven die ik nu reeds heb gemaakt en spoedig naar Het Koninkrijk der Nederlanden te kunnen terugkeren. Thomas Triebels belde mij daarover vanmorgen op met de mededeling dat hij bereid is ons daarbij te helpen. Op zondag 17 mei viert hij zijn vijftigste verjaardag. Máxima wordt dan 43 jaar.