EEN NIEUWE LENTE EEN NIEUW BEGIN: HERINNERINGEN AAN MIJN JEUGDJAREN

Aan: Thomas Triebels ¡Hola Thomas!  Opnieuw dank voor jouw telefoontje van gistermorgen. Die telefoontjes doen mij goed. Zij roepen vooral herinneringen op uit mijn jonge jaren in Nijmegen. Ik kom zojuist terug uit de sauna van Hotel Príncipe in Benalmádena Costa. Dat is voor mij een mooie gelegenheid om mijn indrukken te verwerken. Onder meer over kameraadschap. Ook in verband met mijn vrienden en vriendinnen/collega’s in Rusland. Naar aanleiding van jouw verhaal heb ik daar nagedacht over mijn jonge jaren. Morgen is het 2 mei. Dan is er een jeugdvriendje van mij jarig. Althans als hij nog in leven is. Want dat weet je zomaar niet als je elkaar lange tijd uit het oog verliest. Als je klikt op 1947-1965 Vroege jeugd dan zie je hem op de foto Klas 4 Ds Creutzbergschool Nijmegen 1958 in de middelste rij derde van links. Ik sta daar als vierde van links naast hem. Zijn naam is Arend Veldhoen. Ik heb hem vermeld in 19981116 Faithful Hound en 20120413 Gerben-Jan Gerbrandy en Tony Blair en stel nu vast dat Karakter eindelijk wordt beloond. Daarom stuur ik je hierbij opnieuw de Vioolromance in F Dur Vioolromance in F Dur van Ludwig van Beethoven door het orkest van André Rieu uit Maastricht en Alle Menschen werden Brüder.