DE MAN VAN LA MANCHA

Aan: De voormalige Statutair Direcreur van het VNO/NCW Management Centrum de Baak Elke dag en nacht heb ik het gevoel dat ik het loodje leg vanwege mijn wereldwijde verantwoordelijkheid. Maar dan is er plotseling weer zo’n moment waardoor ik opnieuw tot leven kom. Zo heeft Thomas mij laten weten dat hij van plan is om zijn lied over Diana en mij te gaan zingen onder begeleiding van een volledig orkest. Daar kan ik jou niet bij missen. Tevens blijk ik vannacht te hebben gesproken met de heer Chris Turner uit Wales. Hij blijkt een bekende musicus te zijn en ik constateer thans in dit verband bijzondere aandacht voor Instituto Cervantes Benelux. Wellicht kunnen wij hem eveneens bij dat concert betrekken. Hij heeft mij zijn visitekaartje verstrekt. De man van La Mancha blijft een onuitputtelijke inspiratiebron. Jij trouwens ook! Hartelijke groet uit Torremolinos: Man of La Mancha