VAN LA ZARZUELA TOT BRUSSELS LOF

Liesbeth, Nog even een correctie ten behoeve van Thomas Triebels: de naam Fientje Dekkers als vermeld in 20140512 De vriendenkring dient Fientje Derksen te luiden. Zij kwam uit Heumen en moest dus ook elke dag een flinke afstand afleggen om naar de school aan de Hazenkampseweg te gaan. Klaarblijkelijk stond de Ds Creutzbergschool kwalitatief goed aangeschreven. 15:00 Na verzending van 20140513 Rust na de storm  constateer ik nu reeds opnieuw hernieuwde aandacht voor verschillende documenten. Daarom ga ik nu weer over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke communicatieberichten thans in de belangstelling staan. Dus geen ‘caracoles’ of ‘zarzuela’ meer. Maar Brussels Lof. Dan dien ik ook opnieuw te verhuizen naar de Benelux. Jullie medewerking zal door mij bijzonder op prijs worden gesteld.