VAN KOEIEN NAAR KENNIS EN COMMUNICATIE

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak CC Het Bestuur van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland

Na verzending van 20140522 D66 en de Europese verkiezingen in Het Koninkrijk der Nederlanden en een uitgebreid telefonisch onderhoud met de heer Thomas Triebels tot 14:42 ga ik nu weer verder met de orde van de dag teneinde vast te stellen welke documenten thans in de belangstelling staan beste Maagd: Verandering kan zowel opwindend zijn als u in verwarring brengen. Er zit een of andere wijziging in de atmosfeer die voor verbazing zal zorgen. Mensen lijken onbetrouwbaar en kunnen de normale routine verstoren met hun klachten en ontevredenheid.  Schorpioen: Behoudend gedrag en strikte discipline zetten vandaag de toon. Onvrede kan zorgen voor rusteloosheid en de behoefte te gaan muiten. Breng revolutionaire denkbeelden onder woorden en naar voren en verzet u tegen heilige koeien.  Ik ondersteun de slogan Van koeien naar kennis van D66 en heb vervolgens een uitgebreid overzicht samengesteld van mijn documenten waarnaar vandaag de aandacht uitgaat vanaf 19920505 Salamanca: Bezoek aan Colegio de EspaƱa en Bar Cervantes tot en met 20120803 Kensington Palace. Om 16:20 belde Thomas Triebels op mijn mobiele telefoon van KPN inzake het Kabinet der Koning(in). 20:50 Hier houd ik het even bij. Want ik ontving zojuist aangehechte brief van de Sociale Verzekeringsbank in Het Koninkrijk der Nederlanden.