OPEN DAG LUZAC COLLEGE OP ZATERDAG 21 JUNI 2014

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak CC Het Bestuur van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland

Op tal van mijn webpagina’s tref ik momenteel verbindingen aan met informatie over de Open Dagen van het Luzac College. In dit verband memoreer ik mijn correspondentie waarin het Luzac College is vermeld vanaf 20020627 Inzake 28 september 2002 tot en met Het Luzac College heeft vestigingen in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Goes, ’s’Gravenhage, Groningen, Haarlem, ’s-Hertogenbosch, Hilversum, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Ik nodig de directie van het Luzac College hiermee uit middels een Licentie-overeenkomst gebruik te gaan maken van mijn handelsmerk en in het komende schooljaar te gaan opereren onder de naam Instituto Cervantes Benelux. Mede als aanzet tot een Europees Onderwijssysteem.