SUSTAINABLE JUSTICE EN HET BELEIDSPLAN INSTITUTO CERVANTES BENELUX

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak

Op mijn oude computer kan ik niet meer werken met Safari. Na verzending van 20140530 St. Andrews in Benalmádena Costa heb ik vanmiddagt mijn mailbox doorgelopen. Ik trof daar een bericht aan d.d. 28 maart 2014 van Mr. Alexander de Savornin Lohman inzake Interdisciplinaire expert meeting Duurzaamheidsdenken in de Rechtspleging op 17 juni 2014 Ik heb hier om 13:18 alsvolgt op gereageerd: “Beste Alexander F, Hartelijk dank voor dit bericht. Ik ben een beetje laat met mijn reactie. De oorzaak is gewoon een beetje luiheid en prioriteitsstelling. Ik ben hier in Spanje namelijk gewend om de Spaanse werktijden aan te houden van 9:00 tot 14:00 met het voornaamste doel om het Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux geoperationaliseerd te krijgen. Ik heb met veel belangstelling kennisgenomen van jouw geplande presentatie op 17 juni aanstaande met Herman Wijffels. Ik denk dat mijn beleidsplan op het gebied van Sustainable Justice ook van groot belang wordt voor het Instituto Cervantes Benelux dat tot op heden nog niet van de grond is gekomen ten gevolge van de activiteiten van mijn Spaanse collega’s uit Madrid in de BeNeLux. Nochtans heb ik mijn handelsmerk Instituto Cervantes bij het Beneluxbureau voor de geestelijke (moet zijn: intellectuele) eigendom, het voormalige Beneluxmerkenbureau tot 2022 verlengd. Ik heb Herman Wijffels een kopie van deze herinschrijving verstrekt. Zaak is dat wij daar nu mee aan het werk gaan. Ik heb geen idee of ik op 17 juni in Nederland kan zijn. Ik moet namelijk zeer zorgvuldig met mijn budgetten omgaan en al mijn debiteuren hebben tot nu toe nog niets betaald voor zover ik kan overzien. Ik ontving van (moet zijn: namens) Her Majesty’s Tax Collector wel bericht dat ik recht heb op een belastingteruggave. Ik kan het bedrag nog niet plaatsen omdat ik vanaf september 1997 al mijn bevoegdheden inzake de Stichting Cervantes Benelux (waarvan ik nu de voorzitter ben), het handelsmerk Instituto Cervantes in de Benelux en de Limited Company Instituto Cervantes England and Wales tot augustus 2009 aan Liesbeth heb gedelegeerd teneinde die zaken in goed overleg met jouw confrère Mr Gijsbrecht van Amstel in orde te maken. Vandaag las ik dat de in El Calafate in Argentinië woonachtige Presidenta Cristina Kirchner heeft besloten de Nederlandse regering nog een openstaand bedrag van 560 miljoen euro terug te betalen. Ik heb de redactie van de Telegraaf hierop laten weten dat ik dus niet voor niets naar haar huis in El Calafate ben gaan kijken op 22 april 2009. De brandweerauto uit Wassenaar stond mij daar al op te wachten zoals je kunt zien op 20090422 Van El Calafate naar Buenos Aires. Ik hoop dus dat er nu ook enig budget beschikbaar komt om mijn reis- en overige onkosten te vergoeden. Ingeval dat lukt kom ik graag eens kijken naar jullie presentatie over Interdisciplinaire expert meeting Duurzaamheidsdenken in de Rechtspleging. Hartelijke groet, John”

Wij zijn nou eenmaal goede bekenden van elkaar. Maar daar kan ik niets aan doen. Dat heb ik aan mijn oudste zoon en zijn oudste dochter te danken. Waardoor wij dezelfde kleinkinderen hebben. Hierna constateerde ik op mijn website op Firefox bijzondere aandacht voor Correspondentie met De Regering van Het Koninkrijk der NederlandenBerichten uit De Zevende Hemel: 2006: 20060324 An invitation from Royal Bank of Canada: 20060325 Transparantie en Berichten uit de Keizer Karelstad: 2009: 20090124 Manuel Ruiz and Lady in Blue. En in het verlengde van 20140530 St. Andrews in Benalmádena Costa constateerde ik inzake het gestelde in “De achterstallige betalingen ontstonden in 2001 en 2002 toen Argentinië door een diepe economische crisis niet meer aan zijn verplichtingen kon voldoen” aandacht voor een groot aantal aan geadresseerden gecommuniceerde documenten vanaf 20010101 Acht jaar Paars en Oranje tot en met en 20021002 28 september 2002 ter attentie van de Directie van Kasteel Landgoed Engelenburg te Brummen.