AAN DE SLAG MET HET CERVANTES MANAGEMENT CENTRE EN SPA PRÍNCIPE IN BENALMÁDENA COSTA GESLOTEN

In de laatste Vliegende Hollander 2014-4 vestig ik vooral de aandacht op de artikelen op de pagina’s 10 Verslag koningsdag en 25 Poetins nieuwe stulpje. Hierin lees ik dat mijn goede vriend uit Sint Petersburg hier in het bezit is van een landgoed met de naam La Zalageta.

23:50 Na verzending van bovenstaand bericht heb ik vanavond een hernieuwd bezoek gebracht aan Spa Príncipe in Benalmádena Costa. Ik heb daar met Alex uit Sint Petersburg gesproken over het huis van zijn voormalige stadgenoot Vladimir Vladimirovic hier in de regio. Alex liet weten hierover nog wel enkele twijfels te hebben in verband met de veiligheid voor Vladimir. Hierop heb ik hem geadviseerd als zijn bodyguard te gaan werken. Want naar zijn zeggen hebben Spaanse werkzoekenden hier prioriteit bij het zoeken naar een baan. Naar zijn zeggen heeft de voormalige burgemeester van Moskou, de heer Ivkov, hier ook enige tijd gewoond. En ik ben van mening dat wij de heer Vladimir Vladimirovic Pútin niet de rechten mogen ontzeggen die de koning van Saoedi Arabië hier ook heeft in Marbella. De ‘spa’ werd rond 19:50 door Javier gesloten. Hij had daartoe alle vochtige handdoeken uit de relaxruimte verwijderd. Voor mijn vertrek miste ik hierdoor ook mijn paarse badlaken. Die vond ik later terug tussen een hoeveelheid in de kleur bruin van het Frans-Spaans Instituut. Bij mijn vertrek uit het hotel heeft Javier een mededeling op de deur geplakt dat de ‘spa’ zondag niet toegankelijk is vanwege “motivos técnicos”.