AAN DE SLAG MET HET CERVANTES MANAGEMENT CENTRE

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak

Liesbeth, Het zou mij niets verbazen als ik jou hier gisteravond heb gezien in Torremolinos. Iets na 20:30. Kan dat kloppen? Het is alweer zo lang geleden dat ik je heb getroffen in Noordwijk. Je was toen druk aan het werk. Zo ken ik jou ook. Altijd in de weer. Honderdduizend dingen doen op een dag. Heen en weer als een speer. “Stap maar in en laat de rest maar lopen”. Dat beeld kwam gisteravond bij mij terug toen ik die grijze auto in sneltreinvaart zag optrekken bij het stoplicht schuin tegenover de bushalte van Torremolinos Centro en linksaf sloeg richting Gran Hotel Cervantes. Alsof het Oegstgeest was. Ik hoop dat jij dat was. Want wij moeten nu vanzelfsprekend hier met het Cervantes Management Centre aan de slag. Ida Willadsen van het Malaca Instituto heeft al in 1992 kennis met jou willen maken beste Maagd: Begin optimistisch met de organisatie van iets wat geld moet opbrengen. U zult anderen inspireren als u vasthoudt aan datgene waarin u gelooft of waarvan u overtuigd bent. Zorg voor lichaamsbeweging. In Spa Príncipe in Benalmádena Costa kun je terecht voor heart fitness. Schorpioen: Reserveer de zaterdag voor uzelf. Ga uw eigen gang en houd vast aan hetgeen u denkt dat juist is. Wijd u zondag aan een studie; met zelfdiscipline kunt u veel bereiken op filosofisch, taalkundig of creatief gebied. Daarbij denk ik aan de slogan De geschiedenis van Cervantes is de geschiedenis van een filosofie. 11:00 Safari werkt weer op mijn oude computer. Daarom ga ik nu weer over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke documenten thans onder de aandacht zijn vanaf 19920429 De laatste dag in Maarn tot en met 20100620 Paars Plus Ultra.  

In de laatste Vliegende Hollander 2014-4 vestig ik vooral de aandacht op de artikelen op de pagina’s 10 Verslag koningsdag en 25 Poetins nieuwe stulpje. Hierin lees ik dat mijn goede vriend uit Sint Petersburg hier in het bezit is van een landgoed met de naam La Zalageta (of La Zagaleta).