HET NEDERLANDS VOETBALTEAM EN DE CERVANTESKRING

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak Liesbeth, Astrid Kersseboom liet vanavond op het NOS-journaal van 18:00 weten dat het Nederlands voetbalteam met Louis van Gaal vanuit Huis ter Duin in Noordwijk is vertrokken naar Rio de Janeiro. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Rio de Janeiro is vermeld. Ik beschouw op dit moment alle vestigingen van het het Spaanse Instituto Cervantes buiten de Benelux als deel uitmakend van onze Cervanteskring. Daarom heb ik vanavond een hernieuwd bezoek gebracht aan Spa Príncipe in Benalmádena Costa. Er werd geen thee meer geserveerd. Alleen een Glaasje water. In dit verband heb ik uit mijn gesprek met receptionisten Javier en Camila vastgesteld dat mijn bericht DINSDAG 3 JUNI 2014 02:05 MIJN VRIEND FELIPE IV dient te luiden 20140603 Mijn vriend Felipe VI. Er zijn hem namelijk vijf Felipes voorgegaan op de Troon van Spanje, t.w. Felipe el Hermoso ofwel Felipe I de Castilla, Felipe II de España, Felipe III de España, Felipe IV de España en Felipe V de España. Dat document heb ik daarom nu om 22:35 aangepast. Bovendien ontving ik bericht dat 20140605 Nederland-Wales 2-0 niet bij De Secretaris/Penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux is aangekomen.