EN VÍSPERAS DE LA INVESTIDURA DE FELIPE VI

In De Telegraaf van vandaag luidt onze horoscoop Maagd: U kunt het gevoel hebben helemaal alleen te zijn, in een soort vacuüm. Eigenlijk komt dat wel goed uit, als u het recent nogal druk hebt gehad. Doe eens even niets, sluit uzelf op in een comfortabele ruimte met een goed boek. Schorpioen: Probeer de wereld door een andere bril te zien als u zich ergert of boos bent. Als u afrekent met negatieve gedachten krijgt een oud, beproefd perspectief weer een kans. Verzamel kennis en literatuur voor het geven van waardevolle leiding. Ik vind mijn eigen ervaring nog het meest waardevol. Maar ik sta natuurlijk ook geheel open voor de ervaringen van onze collega’s. Daarom heeft Thomas Triebels aangeboden ons te helpen bij het onderbrengen van mijn dossier in Paleis Soestdijk. Ook zou ik graag beschikken over de notulen van de besprekingen die ik als VBMO-bestuurslid heb gevoerd op het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en de Actas van het  Segundo Congreso Internacional de la Federación Internacional de Asociaciones de Profesores de Español en Granada (2007). Om 18:00 wil ik Nederland – Australië zien.  Maar eerst ga ik nog even naar Spa Príncipe (10:22). 13:55 Daarvan ben ik nu teruggekeerd. Ik kreeg wederom sleutel C14 van Javier. Er vindt daar een verandering van eigenaar plaats. Het zou wel aardig zijn als dat hotel wordt ondergebracht in Hotels Cervantes onder Nederlands management. Het schijnt dat Marianne Groeneveld op dat gebied al behoorlijk wat ervaring heeft opgedaan in Noordwijk. Morgen vindt hier in Spanje de inhuldiging plaats van Su Alteza Real Don Felipe de Borbón y Grecia Príncipe de Asturias tot Koning Felipe VI. De plechtigheid wordt vanaf 9:50 rechtstreeks op Nederland Eén uitgezonden. Vanuit deze achtergrond ga ik nu weer over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke documenten thans in de belangstelling staan (gecommuniceerd aan geadresseerden).