BACK TO OUR CORE BUSINESS

Vanmorgen werd ik al vroeg gebeld door Thomas Triebels. Wij hebben uitgebreid met elkaar van gedachten gewisseld. Hij neemt zich voor “onder voorbehoud” begin september naar Torremolinos te komen. In dit verband spraken wij ook over de twee bossen gladiolen die ik op de Vierdaagsevrijdag in 2011 had meegebracht voor hem en de toenmalige Adjudant-Generaal van Hare Majesteit de Koningin als beschreven in 20110722 Intocht Vierdaagse Nijmegen en 20110723 Wat een feest! Na gisteravond en vannacht is er geen extra reis naar Brazilië meer nodig voor Koning Willem-Alexander en de Minister-President van Het Koninkrijk der Nederlanden. Wij gaan dus normaal verder met de uitvoering van het Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux, Business Plan Instituto Cervantes England and Wales en Plan de Empresa Cervantes Holding Limited beste Maagd: U zult gemotiveerd zijn en er kunnen deuren voor u opengaan die naar financiële voorspoed leiden. Ga door met uw plannen. Geniet van gesprekken met oude bekenden en de warme ontvangst die u kan worden bereid, maar beloof niet te veel. Schorpioen: U zult de hemel te rijk zijn als u leuke uitnodigingen krijgt die u in staat stellen als een vlinder door het leven te fladderen. Maak u niet te veel zorgen over uw garderobe; trek gewoon iets aan, overdrijf niet en geniet. Dat is een goed advies. Die vlinder doet mij denken aan het lied “Butterfly, my butterfly. Dans un mois je reviendrai” en de groene vlinder die ik op Het adres Neude 30C te Utrecht naast mijn deurbel had geplakt. Die “butterfly” is vermeld in 19970319 Johannesburg. Ik citeer: “I see Queen Beatrix on the front page of the paper wearing a green Butterfly in Dwingelo. The green and purple butterfly can come together now.” Ook Sylvia Tóth heeft van mij een brief gekregen over een vlinder, t.w. 19961128 Een nieuw verhaal. Mijn volledige berichtgeving aan haar is beschreven in 20101113 Sylvia Tóth en het Instituto Cervantes Benelux. Vanuit deze achtergrond ga ik weer over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke documenten thans in de belangstelling staan.