POST ONTVANGEN VAN KNIJFF MERKENADVISEURS

Liesbeth, Na ontvangst van aangehecht schrijven ref. ERS717882/0 met poststempel 08.07.14 als vervolgschrijven op eveneens aangehecht schrijven ref. ERS/17882/0/R met poststempel 04.03.14 van Knijff Merkenadviseurs heb ik gisteravond een hernieuwd bezoek gebracht aan Spa Príncipe in Benalmádena Costa. In de whirlpool was het een drukte van belang. Het schelle stemgeluid werd geproduceerd door een groepje Spaanse jongedames van rond de zeventien jaar waarvan ik dat gekakel al gewend ben vanaf mijn eerste bezoek aan Salamanca in 1992. Nadat ik in de saunacabine had plaatsgenomen kwamen de jongedames mij daar gezelschap houden onder begeleiding van twee oudere señoras. Zij spraken daarbij over de toelatingsvoorwaarden voor het komende collegejaar aan de Universiteit van Málaga. Daarbij liet een van de jongedames weten dat zij “periodismo” (journalistiek) ging studeren. Hierop heb ik haar laten weten dat ik ook een journaliste ken die thans Koningin van Spanje is. Zij is onder meer vermeld en afgebeeld in 3 20031103 Nieuwe beleidsmedewerkster en 20120725 Día de Santiago – Excursie door het Prinsdom Asturië: Bezoek aan Oviedo, Bezoek aan Cudillero en gezamenlijke middagmaaltijd, Bezoek aan Cabo de Peñas en Bezoek aan Avilés. Nadat ik de begeleidende dame in kennis had gesteld van hetgeen ik heb beschreven in 20070812 Nieuwe Spaanse collega: Carmen Caffarel heeft het hele gezelschap zich verplaatst naar de relaxruimte waar zij nog een stretcher voor mij hadden vrijgehouden. Ik kreeg daarbij een “galleta” aangeboden van de begeleidster en nadien een tweede “galleta” van een van de jongedames. Daarop heb ik laten weten “Es como la santa comunión” en dat ik “creo en rituales”. Hierbij moest ik denken aan ons ritueel in Hoofddorp en Noordwijk waarbij wij koffie dronken uit hetzelfde kopje en ons koekje fifty-fifty deelden. Met die gedachte ben ik met bus M110 naar Torremolinos teruggekeerd. Naast de ingang van de supermarkt Covirán zit al sinds enige tijd een Argentijn te posten. Uit Buenos Aires. Ik heb hem gefeliciteerd met de overwinning van zijn landgenoten op mijn “compatriotas” met de mededeling dat ik mij nu weer kan concentreren op “cosas más importantes”. Om 21:20 ging de aandacht op mijn website uit naar 19970731 Duty First, 20031220 Alexander Weijts uit Lathum, 19940320 Integriteit en rode rozen en Emilie van Karnebeek. Ik heb nog geen besluit genomen tot verlenging van mijn tweede merkdepot van 1995 dat ik in principe kan laten vervallen conform het gestelde van Elka Stegeman in 20040820 Werkverslag. Wellicht zodra wij met ons allen in Paleis Soestdijk zijn gevestigd. Bovendien heb ik het Eerste depot van het handelsmerk al tien jaar verlengd. De kosten die ik privé moet maken bedragen opnieuw 645 euro en tot op heden heb ik mijn handelsmerk uitsluitend kunnen gebruiken om te voorkomen dat criminele netwerkorganisaties zich zouden kunnen meester maken van ons Koninkrijk der Nederlanden beste Maagd Geld dat u een vriend(in) hebt geleend wordt waarschijnlijk niet terugbetaald en eigenlijk wist u dat tevoren. Er kan een probleem ontstaan rond een opdracht en u zult daarover in gesprek moeten. U hebt vandaag weinig zin in sociaal verkeer. Schorpioen: Op het werk kan onenigheid ontstaan. Een collega om wie u het liefst met een grote boog heen loopt staat misschien onder zware druk. Probeer tolerant te zijn en iets bemoedigends te zeggen. Een naaste kan een teleurstelling te verwerken hebben. Daar heb ik nog geen helder beeld van. Maar dat neemt niet weg dat ik gelet op het bovenstaande weer over ga tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke documenten thans in de belangstelling staan.

Het belangrijkste nieuws van vandaag in De Telegraaf: “vr 11 jul 2014, 05:30 Rutte slaat topbaan af  door Paul Jansen DEN HAAG – Premier Rutte heeft de boot afgehouden voor een Europese topbaan. Hij is wel degelijk in beeld geweest als nieuwe voorzitter van de Europese Raad, maar voelt er niet voor om de opvolger van de Belg Van Rompuy te worden. Met name de Duitse bondskanselier Merkel zou Premier Rutte graag als nieuwe voorzitter van de Europese Raad hebben gezien.  Dat melden Haagse bronnen. De liberaal zou daarmee alsnog de topfunctie in de wacht hebben kunnen slepen die toenmalig premier Balkenende in 2009 aan zich voorbij zag gaan. De CDA’er had destijds reeds minister Verhagen als opvolger aangewezen, voordat zijn overstap werd getorpedeerd. De Europese leiders verkozen Van Rompuy. Twee weken geleden staken speculaties de kop op over een mogelijk vertrek van Rutte naar Brussel. Dit naar aanleiding van een publicatie in de Italiaanse krant La Repubblica, die meldde dat met name de Duitse bondskanselier Merkel de Nederlander graag op de hoge post zou zien. Het kabinet deed de geruchten over een eventuele kandidaatstelling bij monde van vicepremier Asscher af als ’onzin’. Vallen Nu blijkt dat de minister-president inderdaad een optie is geweest. „Merkel had het in haar hoofd zitten”, klinkt het in kabinetskringen. Een andere ingewijde zegt dat Rutte zijn kabinet niet in de steek wilde laten. „Hij wil van zijn tweede kabinet een succes maken. Als hij nu zou overstappen, zou dat kabinet waarschijnlijk vallen.” Volkspartij voor Vrijheid en Democratie en Partij van de Arbeid  maken de laatste maanden juist vaart met hun hervormingsagenda.”