DEUTSCHLAND WELTMEISTER

Gisteravond is Duitsland in Rio de Janeiro wereldkampioen voetbal geworden. Mijn Herzliche Glückwünsche gaan hiermee uit naar onze oosterburen. Na de voetbalwedstrijd Brazilië-Nederland ben ik mijn bril kwijtgeraakt. Vannacht ben ik nog even gaan controleren of ik hem heb achtergelaten in De Brabander of De Klikspaan. Dat bleek niet zo te zijn. Ik heb dus weer een nieuwe nodig voor veraf. Het nieuws van vandaag in De Telegraaf vandaag: “ma 14 jul 2014, 08:59 Koning reist tussen het volk AmsterdamKoning Willem-Alexander laat zich niet altijd vervoeren met het regeringsvliegtuig. Soms pakt onze vorst gewoon een lijnvlucht. Dat gebeurde bijvoorbeeld afgelopen vrijdag, schrijft het Algemeen Dagblad. Koning Willem-Alexander reisde toen met een gewone lijnvlucht van Londen naar Amsterdam. Weliswaar in de Business Class maar toch. Twitteraar Stephan Osseweijer was er getuige van en maakte een foto. De Rijksvoorlichtingsdienst wil niets kwijt over de trip. De RVD wil evenmin zeggen waarom de koning het regeringsvliegtuig niet gebruikte.” De in het artikel afgebeelde foto doet mij denken aan het gesprek dat ik in mijn Reisverslag Verenigde Staten van Noord-Amerika en Canada 2011 beschreven vlucht in de Albert Plesman van de KLM met een stewardess heb gevoerd tussen Amsterdam en New York. Tijdens die vlucht heb ik naar De_bende_van_Oss gekeken.In dit verband gaat de aandacht thans uit naar Wassenaar, Vlissingen, Weert, Enschede, Emmen en Assen. Het is vandaag ook weer  Quatorze Juillet en in Mijn groep districtleid(st)ers naar District 4 Kop van Noord-Holland en  District 11 Utrecht. Mijn gedachten gaan hierdoor weer automatisch terug naar 19970714 Engagement Day beste Maagd: Gun leidinggevers het respect waarop ze recht hebben dan wordt uw leven een stuk eenvoudiger. Uw geest heeft behoefte aan rust. Vertrouw niet te veel op beloften van anderen, ook al bedoelen ze het goed. Bel naar huis als het vanavond wat later wordt. Schorpioen: Begraaf vandaag de strijdbijl als u ruzie met iemand hebt. Vriendschap wordt alleen maar sterker van een welgemeend excuus. Een sollicitatiegesprek of examen heeft een goede kans van slagen. Houd mensen die zich vreemd gedragen op afstand. Dat is goed. Vanuit deze achtergrond ga ik weer over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke documenten thans in de belangstelling staan.

10:30 Thomas belde op mijn vaste lijn. Hij liet mij weten dat hij gisteren niet naar Chalet Brakkenstein is gegaan, maar naar de Goffertboerderij. Ik heb hem daarbij in kennis gesteld van mijn bericht 20140712 Ritzen Koeriers en Hotel des Indes met betrekking tot Prins Bernhard Jr. in  Apeldoorn.

Vanaf vandaag tot en met vrijdag klinkt het weer overal

WANT WIJ ZIJN ÉÉN VOOR ALLEN EN ALLEN ZIJN WIJ ÉÉN

Tot ziens in Soestdijk