ÁVILA-TORREMOLINOS

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak CC Léontine Freeve de Vrijer, Mr.Drs. Marc van Hoorn en Thomas Triebels

Vannacht had ik op een terras een onderhoud met congresdeelnemer José Antonio Sierra uit Alhaurín de la Torre nadat ik hem na het galadiner inzake het Instituto Cervantes had gezegd “Yo tengo la jurisdiccion en Benelux. Y esta basta!”. Hij vertelde mij goede contacten te onderhouden met Francisco Pérez Navarro in Benalmádena Costa beste Maagd: De noodzaak om er goed uit te zien kan kostbaar zijn maar is van belang voor zowel uw carrière als privé leven. Ga winkelen en gun uzelf een geschenk dat uniek is of adembenemend. Schorpioen: Blijf niet in uw eentje thuis. Hernieuw de kennismaking met een verloren gewaande vriend(in) of geniet van een gezellige roddel over de telefoon of bij het tuinhek. Ontmoet mensen en zorg dat u erbij bent als het ergens gezellig is. Dat doet mij denken aan de opmerking “als er een feestje is ben je er altijd bij” tijdens de opening van de Baak in Driebergen. Ik geloof dat het Marijke Foudraine was die mij dat zei. 10:00 Ik heb de gegevens van José Antonio Sierra toegevoegd aan de Cervanteskring. Hij kan mijns inziens worden ingezet bij de reeds lang geleden geplande Cervantescruise. Het was gisteravond een zeer bijzondere afsluiting van het congres in de parador van Ávila. Het blijkt een paleis te zijn geweest van Don Juan de Henao. In het Nederlands Jan van Henegouwen. Deze naamgeving sloot als gespreksthema nauw aan bij 20030724 Ponencia La relación espiritual entre Heydanus, Erasmo y Cervantes pronunciado en en La Facultad de Derecho de La Universidad de Alcalá de Henares. Tijdens het aperitief liet Hartmut Stoesslein mij op zijn mobiel een foto zien van Diana, Princess of Wales. Daarom heb ik tijdens het diner de stoel aan mijn rechterzijde vrijgelaten en aan het bedienend personeel laten weten dat ik die stoel vrij liet voor “alguien que no ha podido venir”. Iemand die niet kon komen dus. Daarover heb ik María Jesús Gomez del Castillo uit Alicante laten weten dat het te maken heeft met het verhaal van Don Juan Tenorio y el Convidado de Piedra. Hierbij heb ik haar geattendeerd op 19920610 Diana, Her True Story. De hoofdrol was gisteravond opnieuw weggelegd voor Claudine von Lier uit Brussel in een gewaad uit de Hermitage van Sint Petersburg. Om 11:03 uur heb ik vanmorgen in de kathedraal het graf bezocht van Adolfo_Suarez en zijn echtgenote. Het verdure programma ziet er alsvolgt uit: Ávila-Madrid Chamartín 16:00-17:31, Madrid Puerta de Atocha-Málaga 18:25-21:15. Tot ziens in Soestdijk.