HELDER WATER

Liesbeth, Gisteravond heb ik Thomas Triebels om 20:40 aan de telefoon gehad. Hij kan geen berichten van mij ontvangen doordat zijn computer het heeft begeven. Het heeft dus ook geen zin om hem nog bij mijn berichtgeving te betrekken. Vanmorgen ben ik reeds om 08:45 bezocht door Rafael van Aquaservice en om 9:00 uur had hij het apparaat met helder water al geïnstalleerd beste Maagd: Op intellectueel gebied valt er geld te verdienen en tevens op het terrein van reclame en p.r. Steek geld in reiservaring en studie of een betere computer. Vervang huishoudelijke apparaten die hun beste tijd hebben gehad. Schorpioen: Op vriendschappelijk gebied kan het een geluksdag worden als u samen iets doet wat boven verwachting slaagt. U kunt een wedstrijd, weddenschap of prijs winnen. Laat anderen delen in uw geluk. Durf een nieuwe uitdaging aan. Ik heb al een prijs gewonnen van de VriendenLoterij. Aangehecht tref je het schrijven aan d.d. 17 juli 2014 uit Amsterdam van Frederiek Hoek met dezelfde achternaam als mijn bouwkundeleraar in Arnhem. In 1966 vaste klant van De Gouden Karper in Hummelo. (“Van der Heyden. Waar ben je geweest dit weekend? Zeker achter de vrouwen aan!”).  Frederiek zal haar klantenbestand ook weer een keer moeten reorganiseren. Een nieuwe computer is dan geen overbodige luxe. In dit verband gaat de aandacht in Regio-indeling Nationaal Instituut voor Onderwijs en Wetenschappen (NIOW-Talen B.V.) uit naar de “trein” (om in wielertermen te spreken) HilversumWeespDelftGoudaCapelle aan den IJsselRotterdamVeenendaalWijk bij DuurstedeRoosendaalOosterhoutTilburgVenloHeerlenZevenaarHengeloHoogeveen en de volgende districten: Het Gooi, Haaglanden, Gouda, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Utrechtse Heuvelrug, West-Brabant, Midden-Limburg, Zuid-Limburg, Nijmegen, Wijchen en Arnhem. Vanuit deze achtergrond ga ik opnieuw over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke verbindende elementen thans in de belangstelling staan (gecommuniceerd aan geadresseerden).