KATJA SCHUURMAN EN BRAM MOSZKOWICZ IN ZUID-LIMBURG

Ik heb gisteravond na een hernieuwd bezoek aan het overvolle Spa Príncipe in Benalmádena Costa genoten van de uitzending met Bram Moszkowicz en Katja_Schuurman (bekend van “En nu heb ik er één die altijd doet wat ik hem vraag”) in de regio Maastricht. In dit programma werd Maastricht aangeduid als de oudste stad van Nederland. Dat heeft Maastricht gemeen met mijn geboortestad Nijmegen. Beide steden herbergen in ieder geval leden van DE OUDSTE FAMILIE VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN als beschreven in het boek Notices historiques et Généalogiques sur les nobles et amciennes Maisons Van der Heyden, dite De La Bruyère. Ook bekend door de Lions Conventie in 1990. Onze boottocht naar Luik staat mij nog bij als de dag van gisteren. Wij kampeerden toen met onze caravan op een camping in de directe omgeving van de Sint Pietersberg en voordien heb ik met mijn toenmalige echtgenote gelogeerd in Gronsveld en hebben vandaaruit een bezoek gebracht aan het ‘Preuvenement’ op Het Vrijthof. In dit verband heb ik een overzicht samengesteld van mijn documenten waarin Maastricht is vermeld vanaf 1978-1990 Opleidingsmanagement tot en met 20100625 Het Valkhof in mijn brieven aan Diana, Prinses van Wales en 20120320 Pied-à-terre in Nijmegen opgezegd beste Maagd: Iemand die in het buitenland woont kan een grote rol in uw leven gaan spelen en u ertoe brengen u te verdiepen in een andere taal en cultuur. Misschien moet u afzien van een speciale aankoop vanwege extra kosten voor een kind of oudere. Schorpioen: Het valt vaak niet mee om iets te organiseren waarbij anderen betrokken zijn. Sta niet te snel met de knip klaar als kennissen traag zijn met betalen; er zijn mensen die daar een gewoonte van maken en daardoor die villa in Frankrijk bezitten. In dit verband gaat de aandacht op mijn website thans uit naar  20001127 Question 28 De proef op de som en 20000927 Heydens karwei en denk ik daarij vanzelfsprekend aan mijn verslag 20060510 Op zoek naar het landgoed van de Windsors. Vanuit deze achtergrond ga ik nu weer over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke verbindende elementen thans in de belangstelling staan (gecommuniceerd aan geadresseerden).