L10760337

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak CC Mr.Drs. Marc van Hoorn

Na samen met een technicus van Securitas Direct de code van mijn alarminstallatie te hebben aangepast aan de omstandigheden en verzending van 20140811 Paul Karis ben ik vanmiddag met buslijn 120 naar Fuengirola getogen in gezelschap van een oude man uit Glasgow die ik in kennis hen gesteld van mijn in 20000110 Over The Border vermelde reis. Bij het verlaten van de bus bij St. Andrews in Benalmádena heeft hij nog nadrukkelijk naar mijn naam geïnformeerd. Dat is vooral opmerkelijk omdat Dennis Weaver uit hetzelfde Glasgow mij in 1966 had gezegd “Van der Heyden, that is a High Noble Family”. Daar hadden zij in Schotland klaarblijkelijk al meer verstand van dan in Nederland. Ik ben met de bus doorgereden tot Fuengirola en heb daar bij Biofac opnieuw bloed laten prikken.  Na terugkeer in de Spaanse Zevende Hemel heb ik op mijn webmail de reactie gelezen van Jelke Visser van AEGON in Leeuwarden inzake lijfrentepolis L10760337. Daar heb ik om 20:30 mee ingestemd. In dit verband gaat de aandacht op mijn website thans uit naar Heydanus 1530-1586 en 20101101 Verslag van het afgelopen weekend. Vanuit deze achtergrond ga ik nu weer over tot de orde van de dagteneinde vast te stellen welke verbindende elementen thans in de belangstelling staan (gecommuniceerd aan bovenvermelde geadresseerden).