PAUL KARIS

Vandaag komt mijn leermeester P.W. Karis opnieuw in beeld en gaat de aandacht op mijn website uit naar Cervantes Produkties (20030402 Buitenkaag/Woubrugge, 20040120 Herbevestiging IV20041228 Plichten, 20050116 Royal Wellecom Spa, 20050518 Wettelijke kaders, Soldaat van Oranje I en Gerard Soeteman), 19970731 Duty First, 19940320 Integriteit en rode rozen en Emilie van Karnebeek beste Maagd: Bereidt u voor op een aanvaring en misschien moet u kiezen tussen hangen en wurgen. U krijgt te maken met een mengsel van goed en kwaad, motivatie en teleurstelling en misschien moet u in een moeilijke situatie hard ingrijpen. Schorpioen: Reken op een grote mate van vastberadenheid; ga snel aan het werk en neem eerst de moeilijkste taken ter hand. De omstandigheden zijn geschikt voor alles wat een zekere stoïcijnse durf vereist. Wees bereid vuile handen te maken. Ik ben niet iemand die graag vuile handen maakt. Om 10:38 werd ik weer eens opgebeld door een collega van Frau Aderholt van de Norddeutsche Klassenlotterie uit Berlijn. Zij sprak mij aan met JOHANNES LAMBERTUS. Zo heeft burgemeester Pedro Fernández Montes mij ook aangeduid in het boek dat ik van hem heb gekregen. Maar deze keer doe ik toch niet mee in de hoop weer gauw van adres te kunnen veranderen. Vanuit deze achtergrond ga ik nu weer over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke verbindende elementen thans in de belangstelling staan (gecommuniceerd aan de geadresseerden).