DE RIJDENDE RECHTER IN UTRECHT

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak CC Mr.Drs. Marc van Hoorn

Liesbeth, Na verzending van 20140813 Berichtgeving aan mijn oudste zoon van Capgemini  heb ik op de Nederlandse televisie de reportage gezien van het bezoek van de rijdende rechter Frank Visser aan mijn voormalige woonplaats Utrecht uit de serie IK NEEM JE MEE van KRONCRV. Ik ben zeer verheugd met deze serie aangezien ik hierin veel momenten weerspiegeld zie die tot op heden een belangrijke rol in mijn leven hebben gespeeld. Deze serie is dus een belangrijk referentiekader. Om die momenten in beeld te brengen loop ik de uitzending van vandaag van minuut tot minuut na (Ik heb deze informatie vertrouwelijk aan Liesbeth Halbertsma gecommuniceerd vanaf 01:00 De Domkerk 01:56 Het Domplein  02:06 Martijn_Fischer ontvangt Frank Visser onder de Domtoren met de woorden ¡Buenos Días! 05:40 Koffie bij Graaf Floris. 06:05 De Kromme Nieuwe Gracht. 10:49 Deze fietsen doen mij denken aan Prinses Máxima en De reis van de fenix. 11:30 roept herinneringen op aan de Kaapse Bossen en Mijn favoriete wandeling. 12:16 En deze jongedame met de honden aan Herma Wijffels met wie ik daar regelmatig een praatje maakte.15:45 Frank laat weten dat hij plaatsvervangend Officier van Justitie is geweest. 16:52 Deze werfkelder doet mij denken aan Instituut Blankestijn. 17:41 De voormalige arrondissementsrechtbank aan de Hamburgerstraat waar op 5 oktober 1989 onze Comparitie van partijen werd vastgelegd. 20:33 Dit terrasje voor die werfkelder brengt mij in gedachten ook terug naar het Fitness Centrum Scheepstra aan de Oudegracht 40 waar ik diepgaande gesprekken heb gevoerd met Prof.Dr. J.G. Knol uit het Moreelsepark. 20:56 En deze rondvaartboot aan de voormalige rederij Lovers zoals wij die zien op 20000712 Project Nummer Zeven. Ik heb hiervan ook nog een videoreportage. 22:42 Hier gaat het richting Utrechtse Vecht waarbij mijn gedachten uitgaan naar 19980702 Huwelijksreis, etc. Vooral aan het terras van Slangenvecht heb ik goede herinneringen. Tot en met 22:53 Hier meen ik de voormalige verblijfsplaats van Peter de Grote te zien bij Nigtevecht waarop Gijsbert van den Broek uit Hilversum mij op 17 januari 1998 heeft geattendeerd. Vanuit deze achtergrond ga ik nu weer over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke verbindende elementen thans in de belangstelling staan.  Tot ziens in Soestdijk.