LIESBETH LIST EN WOUDSCHOTEN IN ZEIST

Knevel en Van den Brink hadden gisteren Liesbeth List in hun programma. Inzake Liesbeths repertoire ben ik altijd gecharmeerd gebleven van haar Nederlandstalige vertolking van Bruxelles van Jacques Brel. Het ziet er dus naar uit dat Liesbeths List als beschreven in 19941113 Karel van Vught tot Oosterhout en de brief van Winnie zeer binnenkort aan Het Licht komt. Ook de aandacht voor het Spoor is een Schot in de roos. Met name de beelden van de spoorlijn langs de trekvaart van Haarlem naar Leiden beste Maagd: U kunt het doelwit zijn van iemand die klaar staat om in actie te komen. Zoek dekking als het uw baas is die op oorlogspad gaat. Het besluit een gezin te beginnen kan u ertoe brengen alvast op voorhand, een warm nest voor te bereiden. Schorpioen: Uzelf bewijzen en daarvoor niet terugdeinzen is nu van belang. Als u datgene kunt doen waarvan u weet dat het juist is zult u respect afdwingen. Een professionele wens moet misschien worden heroverwogen als u niet over de juiste kwaliteiten beschikt. Hoewel ik een flinke lijst passende vacatures heb ontvangen van de Vacaturebank valt er voor mij niets te heroverwegen. Ik ga door op de ingeslagen weg en wijd mij vandaag verder aan de videopresentatie voor AEPE 50 2015. Dit is een middel om verbindingen te leggen tussen de bij het Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux, Business Plan Instituto Cervantes England and Wales en Plan de Empresa Cervantes Holding Limited betrokken partijen. In dit verband denk ik vaak aan Woudschoten in Zeist waar alle ontwikkelingen terzake zijn begonnen tijdens mijn onderhoud met George Görtemöller. Daarom heb ik een overzicht samengesteld van mijn documenten waarin Woudschoten is vermeld van 1 juni 1992 tot en met  2 februari 2010  en 20 mei 2003 tot en met 30 september 2012. P.S. Lean on me. Tot ziens in Paleis Soestdijk.