IK HEB DE HELE NACHT…

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak CC Mr.Drs. Marc van Hoorn

Liesbeth, Ik heb de hele nacht liggen dromen. Ik heb geleerd om die dromen meteen te beschrijven als ik wakker word. Dat doe ik nu ook. Ik droomde dat ik een bezoek bracht aan een statig pand aan de Van der Does de Willeboissingel in ’s-Hertogenbosch. Het had een soortgelijk interieur als het pand van Van Lanschot aan de Hoge Steenweg 29 dat ik op dinsdag 3 september 2002 heb bezocht als vermeld in 20020830 Einde Frans onderzoek. En daar trof ik jou. En wij spraken weer met elkaar. Als de dag van gisteren. Als op die avond van de volleybalwedstrijd in Oegstgeest en jij mij zei “stap maar in en laat de rest maar lopen”. Ik denk dat het door die beelden komt in “Bloedverwanten”, de Wereldruiterspelen en de discussie van gisteravond in Knevel en Van den Brink over “sexuele intimidatie”. Die term heb ik ook horen vallen in de tijd dat wij samenwerkten en ik wens daarvoor niet te worden beschuldigd. Omdat ik denk dat wij samen nog steeds iets moois hebben met elkaar zoals ik dat op 6 augustus 1996 in een gedicht tot uitdrukking heb gebracht op het terras van The Angel on The Bridge in Henley-on-Thames. Toen ik wakker werd lag ik weer alleen in bed. En dat is eerlijk gezegd wel een desillusie. Maar ik werd wel positief verrast door de woorden van Vladimir Poetin in het NOS Journaal in aanwezigheid van onze EU-minister Catherine Ashton uit het Verenigd Koninkrijk: “Rusland kan niet praten over voorwaarden voor een staakt het vuren en over mogelijke afspraken tussen Oekraïne, Donetsk en Loegansk. Het is onze zaak niet. Het is de zaak van Oekraïne. We kunnen alleen helpen bij het creëren van vertrouwen tijdens onderhandelingen wat volgens mij van groot belang is. Daar hebben we het over gehad.” Vladimir heeft hier precies gezegd wat ik steeds heb geschreven. Hij heeft volstrekt gelijk en ik ben van mening dat die sancties tussen oost en west zo snel mogelijk van tafel moeten. Zij missen immers elke rechtsgrond beste Maagd: Aan het huiselijk front kan zich een gedenkwaardige gebeurtenis voordoen die uw persoonlijk leven zal veranderen. De kans bestaat dat een ouder iemand op uw zorg en steun is aangewezen. Gasten kunnen te lang blijven hangen en een chaos achterlaten. Ik denk dat de astroloog weet dat jij en ik bijna tien jaar in leeftijd verschillen. Op 13 september word jij 58 en ik 67 op 9 november. Gaandeweg zal ik dus ook zorg en steun nodig hebben van een jonger iemand. Schorpioen: Chaotische incidenten kunnen de dag een ongeorganiseerd begin bezorgen. U zult diverse ballen in de lucht moeten zien te houden als een nieuwe dagindeling uw plannen in de war stuurt. Laat wat defect of ontregeld is zo snel mogelijk repareren. Hierbij moet ik denken aan de op Terugblik en Perspectief afgebeelde scheidsrechter in Hoog Catharijne.  Hij zou jouw broer kunnen zijn. Maar hij doet mij ook denken aan Steven Halbertsma uit Langbroek als vermeld in 19970403 The 22 of April 1992. Vanuit deze achtergrond ga ik nu weer over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke documenten thans in de belangstelling staan.

Tot slot ook aandacht voor het Wereld Natuur Fonds en Generaal Karel van der Heyden. In dit verband ontving ik dit Bericht van Trafford Publishing  in de Verenigde Staten van Noord-Amerika. Er wordt nu dus eindelijk werk gemaakt van die royalties. Maar ik heb hier nog wel enige hulp bij nodig. Ik kan niet alles alleen. Tot ziens in Paleis Soestdijk.