TELEFOONGESPREK MET DE HEER THOMAS TRIEBELS TE ARNHEM

Vanmorgen heb ik weer deelgenomen aan het koffie-uurtje van de NCCS. Bij het afrekenen van de gebruikelijke één euro en vijftig eurocent heb ik de Argentijnse eigenaar van Bora Bora deelgenoot gemaakt van de op  20090414 El Español en la unidad y la diversidad – segundo día afgebeelde gids gedane uitspraak: “Los Argentinos son Italianos que hablan español y creen que son Franceses”. Vandaag gaat de aandacht op mijn website uit naar 20001127 Question 28 De proef op de som, 20000927 Heydens karwei, 1978 en 1979 beste Maagd: Een positie waar u lang op aasde kan eindelijk binnen bereik komen. Filosoferen met een geïnteresseerde kennis zal bevredigend zijn en kan u van een boel zorgen bevrijden. Een korte trip in een bijzondere omgeving zal uw hang naar schoonheid bevredigen. Schorpioen: De trend is vandaag gunstig maar dat betekent niet dat alle donkere wolken zijn overgedreven en zich geen nieuwe kunnen vormen. Probeer alles wat zich voordoet met wat zout te nemen en u neer te leggen bij de ups en downs van het leven.  Dat is goed. Daarom ga ik nu weer over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke brieven en faxberichten thans de aandacht genieten (gecommuniveerd aan geadresseerden). Tot ziens in Paleis Soestdijk.