SILENCE IS GOLDEN

Ik heb geen behoefte om vandaag te reageren op het nieuws beste Maagd: Ontsnappen uit een moeilijke huiselijke situatie is een noodzaak als u er niet aan onderdoor wilt gaan. Blijf niet steeds op één kwestie hameren, want dat draagt niet bij tot een constructieve oplossing. Soms zegt stil zijn meer dan woorden. Inderdaad. Silence is golden. Dat lezen wij ook in 19970415 Announcement of the Government Game, 199800522 Rolls Royce Silver Seraph, 19980703 Lazarus en 19990803 Charity and Business. Schorpioen: Te grote betrokkenheid bij andere mensen kan zorgelijke proporties aannemen. U kunt gemanipuleerd worden of verkeerd behandeld en u zult tot de conclusie komen dat u dit niet langer moet accepteren. Geef echter niet iedereen van alles de schuld.  Wie ben ik om iemand ergens de schuld van te geven. Die uitdrukking past niet eens in mijn vocabulaire. Wij zijn gewend om iemand een eigen verantwoordelijkheid te geven binnen de Cervanteskring. Maar alle leden dienen wel goed te worden ondergebracht in onze administratie. Vanuit deze achtergrond kijk ik naar de documenten die vandaag in de belangstelling staan (gecommuniceerd aan geadresseerden). Tot ziens in Paleis Soestdijk.