HAPPY BIRTDAY HARRY!

Liesbeth, Prins Harry is vandaag 30 jaar geworden. De redactie van De Telegraaf heeft hem daarvoor gefeliciteerd beste Maagd: Werk bij voorkeur alleen. Partners of collega’s zullen afwijzend staan tegenover uw ideeën of plannen. Gebruik uw talenten en goede smaak op muzikaal gebied of op papier. Liefde kan u overvallen met iemand in het buitenland. Schorpioen: Het is vandaag van belang er goed uit te zien. Geldzaken zullen u bezighouden; investeer in verzekeringen, juridisch advies, een pensioenfonds. Werk alles goed uit en maak u niet druk over onbelangrijke details. Om eerlijk te zijn heb ik daar vandaag weinig behoefte aan. En ik voel mij zo ziek als een Hondt. Het is weer tijd voor een aderlating. Daarvoor dien ik thans een bezoek te brengen aan het Hospital Clínico in Malaga. Bovendien heb ik van de directie van De Baak informatie nodig over hetgeen er in juridische zin met mijn boek gebeurt. Het zijn immers brieven aan de moeder van Prins Harry. Ik heb Harry niet in mijn testament opgenomen. Dat geldt wel voor zijn oudere broer als beschreven in 19991227 Last Will on behalf of H.R.H. Prince William Arthur Louis. Vanuit deze achtergrond ga ik over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke documenten thans in de belangstelling staan (gecommuniceerd aan geadresseerden). Ik denk dat ik nu begrijp wat de astroloog bedoelt. Maar ik denk dat jij beter bent ingevoerd in materie als verzekeringen, juridisch advies en pensioenfondsen. Anders Tjalling wel. Zeker als het gaat om het treffen van deze voorzieningen voor ons personeel. Ook kan Carmen Caffarel daar een belangrijke rol in spelen. Ik verwijs hierbij ook naar  20120314 ABN-AMRO, Eton College en het bericht van Mr Ingeborg Mussche.  Tot ziens in Paleis Soestdijk.