RAIN

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak Liesbeth, Na verzending van 20140926 De zwarte piet en een korte siësta zag ik op het NOS Journaal Minister-President Mark Rutte aan het woord in de Verenigde Naties in New York. Ook heb ik Ronald Plasterk en  Ivo Opstelten aan het woord gezien. Daarna heb ik De Zevende Hemel verlaten en heb mij begeven naar de bushalte bij het Holland Huis. Terwijl ik daar op de bus stond te wachten kreeg ik een lift aangeboden door een Nederlandse dame. Het deed mij denken aan ons moment in Oegstgeest toen jij mij zei “Stap maar in en laat de rest maar lopen”. Heidi – zo heet zij naar haar zeggen ­- heeft mij vervolgens naar Benalmádena Costa gereden. Daar heb ik weer een korte periode verwijld in Spa Príncipe. Op de terugweg is het hier gaan regenen. Dat is een verademing na de uitputtende zomer die wij hier achter de rug hebben. Dit wilde ik je nog even laten weten. Tot ziens in Soestdijk.