BLOEDVERWANTEN

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak Liesbeth, Na verzending om 12:55 van 20140928 Een heilige datum heb ik vanmiddag naar mijn opname gekeken van BLOEDVERWANTEN. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat Haye van der Heyden zich heeft laten inspireren door De Zaak NIETS B.V. Deel 1 en De Zaak NIETS B.V. Deel 2. Daarna heb ik het wereldkampioenschap wielrennen voor mannen gezien in Ponferrada. Het doet mij deugd dat Contador zich heeft gespaard voor een hoger doel. Daarna heb ik een hernieuwd bezoek gebracht aan aan Spa Príncipe in Benalmádena Costa. Daar werd een lied ten gehore gebracht waarin ik meen te hebben verstaan “Heya Aznar”. In dit verband memoreer ik mijn documenten waar in de naam Aznar is vermeld, vanaf Vestigingsplaats Cervantes Management Centre en 19950730 Baltasar Garzón tot en met 19980108 New Future. Hier houd ik het even bij. Tot ziens in Soestdijk.