EL DIAMANTISTA

Mijn produkt is als een diamant. Het dient net zo lang te worden bijgeslepen totdat het de perfecte vorm heeft. Vanuit deze achtergrond gaat de aandacht op mijn website vandaag uit naar Albufeira en Naam van de organisatie beste Maagd: Het eind van de maand belooft voorspoed. Goed denkwerk kan veel geld besparen. Op liefdesgebied lijkt u de juiste kaarten in handen te hebben; een nieuwe partner kan uw leven een ongewone wending geven. Hervat een studie waarmee u te snel bent gestopt. Schorpioen: Een prima dag om te solliciteren naar een beter betaalde baan. De beste onderhandelingspositie is precies te weten wat u waard bent. Iemand kan u op een huis wijzen dat binnenkort vrij komt; u zou wel eens op het juiste moment op de juiste plaats kunnen zijn. Ik denk hierbij al direct aan Paleis Soestdijk en reken daarbij op jouw medewerking. Van Thomas Triebels kreeg ik het telefoonnummer van het Koninklijk Huis. Het nummer nul zeven nul zeven drie nul viermaal acht in ’s-Gravenhage doet mij denken aan Leiden en vier keer aan Dries van Agt. Maar die onderhandelingen laat ik vooralsnog aan jou over.

Ik kan pas solliciteren naar een beter betaalde baan zodra mijn verantwoordelijkheden als voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux zijn overgenomen. Mijn voorkeur gaat daarbij uit naar Koningin Máxima in verband met Haar lidmaatschap van de Raad van State waarvan Mr E.J. Arkenbout van Nauta Dutilh eveneens deel uitmaakt. In dit verband constateer ik thans (na mijn onderhoud met Dr Naveira in Clínica Santa Elena) in mijn Berichtgeving over Prinses Máxima bijzondere aandacht voor 20010426 Pauline Krikke kandidaat-burgemeester voor Arnhem, 20010508 Tony Blair steviger in et zadel dan ooit tevoren, 20010528 Samen een nieuw huis betreden, 20010529 Samen van de zonsondergang genieten, Top-down benadering, Mijmeravond in Arnhem, De rode loper uit voor Mercosur, Cervantes Netwerk, Tango moeilijkste moment op huwelijksdag, La Makinita, Luz del Amanecer – Licht van de dageraad, Dagboek 012,  Werken aan Paars III, 31 augustus 2003, Privé, zakelijk of allebei, Wereld Hartdag, Financiële Zaken II, Cervantes aan de Waal, Ambassadeursschap, Bericht uit het Gran Hotel Cervantes in Torremolinos, De vuist van Cervantes, Opnieuw 22 april, De nieuwe statistiek van 1 mei 2008, Terug in Torremolinos, Jeanius terug naar Engeland, America America, John Kapteijn, Harry Starren en Hein van Hoeckel Málaga en De ontbrekende foto. Vanuit deze achtergrond ga ik nu weer over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke documenten thans in de belangstelling staan (gecommuniceerd aan geadresseerden).