CALLE DE BRUSELAS

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak CC Mr. Drs Marc van Hoorn, De Voorzitter van de Nederlandse Club Costa del Sol

Na verzending van 20141002 Een zaaier ging uit om te zaaien ben ik met de trein van 14:23 vanuit Torremolinos naar Málaga María Zambrano gereisd. Na aankomst heb ik het in de directe omgeving gelegen ‘Ayuntamiento’ bezocht voor een vrijblijvend gesprek met Jesús Lledó van de ACEM als vermeld in 20110827 Het eerste contract voor Cervantes Spaans in Spanje en Latijns-Amerika in verband met de komende Vierdaagse van Marbella. Hij bleek daar echter al een half jaar niet meer te werken. Daarom ben ik naar hem gaan informeren in het Oficina de Turismo aan de Avenida de Cervantes. Ik werd daar te woord gestaan door een medewerkster met de naam Almudena, genoemd naar de patrones van de kathedraal in Madrid waar Su Alteza Real Don Felipe de Borbón y Gracia Príncipe de Asturias en Doña Letizia Ortiz Rocasolano op 22 mei 2004 in het huwelijk zijn getreden als vermeld in 20040519 Koninklijk huwelijk. Vervolgens heb ik een bezoek gebracht aan het terras van het café Calle de Bruselas op de Plaza de la Merced, 16. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin de Spaanse naam voor  Brussel, Bruselas is vermeld, t.w. Plan de Empresa Cervantes Holding Limited: 2.5 Papeles exigidos 4.9 Gran Hotel Cervantes Centro de Gestión Empresarial 5.1 Marketing: Análisis de clientes, 19960731 Uirnodiging aan Zijne Koninklijke Hoogheid Kroonprins Filip van België, 20050506 Zeven als woordspeling op saven en 20020521 Arreglo amistoso. Na afrekening van factuur 358112 van 15:58:48 ben ik nog even bij restaurant Vino Mío langsgelopen van Hélène Mostertman. Ik had daar een kort gesprek met een paar mensen uit Leiden en heb hen in kennis gesteld van de NCCS-viering van het ontzet  van Leiden morgen in Los Boliches. Zij lieten weten daar graag bij aanwezig te zijn. Ik verwacht dus nog wel een paar meer gasten dan de 31 ingeschrevenen. Dit ter kennisgeving aan Kees van Riel. Vervolgens ben ik met bus M110 om 18:00 naar Benalmádena Costa vertrokken voor een hernieuwd bezoek aan Spa Príncipe. De relaxruimte was daar vanavond maagdelijk wit ingericht hetgeen mij direct deed denken aan het IES-appeltjesgroene schrift met maagdelijk lege bladeren rond Prinsjesdag 1996 als beschreven in 19960918 Prinsjesdag 1996. Met bus M120 van 20:45 ben ik vervolgens naar Torremolinos teruggekeerd. Vanuit deze achtergrond ga ik nu weer over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke documenten thans in de belangstelling staan (gecommuniceerd aan geadresseerden). Tot ziens in Soestdijk.