OUDEJAARSAVOND

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak CC Mr. Drs Marc van Hoorn

Liesbeth, Morgen kennen wij elkaar 25 jaar. Na verzending van 20141028 Nieuwe uitdaging heb ik het vragenuurtje in de Tweede Kamer gezien waarin kritische vragen werden gesteld aan minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën. Wij treffen dit aan op NOS Het vragenuurtje 28 oktober 2014. De eerste vraag werd gesteld door Mark Verheijen van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Hij is ook een bloedverwant. Evenals Dominique van der Heyde. Het is wel jammer dat zij de “n” is kwijtgeraakt in onze familienaam. Hierna ben ik in een diepe rust geraakt met de gedachten dat wij onze werkzaamheden 25 jaar geleden zijn begonnen. Daar kom ik morgen op terug. Vanuit deze achtergrond ga ik nu weer over tot de orde van de dag teinde vast te stellen welke documenten thans in de belangstelling staan: Cervantes Productions 19941218 Ik heb geen zin om mij voor joker te laten gebruiken19961214 Bericht van ontvangst van kopie brief d.d. 20 november 1996 aan de hoofdofficier van Justitie van het Openbaar Ministerie te Groningen19990107 Verhuizing

 Tot ziens in Soestdijk. John L. van der Heyden Voorzitter Stichting Cervantes Benelux