KAMER TE HUUR?

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak CC Mr. Drs Marc van Hoorn

Nu de touwtjes aan elkaar zijn geknoopt luidt onze horoscoop in de De Telegraaf van vandaag Maagd: Een samenzijn met oude vrienden kan op een teleurstelling uitdraaien als u ontdekt dat u niet veel meer gemeen hebt. Overweeg een kamer van uw huis te verhuren als u om geld verlegen zit. Houd vast aan eigen wensen, ook al is een compromis aanvaardbaar. Zoals in 1991 ben ik nog steeds bereid om een kamer bij jou te huren als dat de communicatie gemakkelijker maakt. Maar zoals je weet geef ik de voorkeur aan de voormalige kamer van Irene in Soestdijk om de touwtjes in handen te blijven houden. Schorpioen: Het kan moeite gaan kosten om de eindjes aan elkaar te knopen. Opgroeiende kinderen zijn veeleisend en onredelijk en zij begrijpen doorgaans niet dat wat gisteren mogelijk was vandaag onmogelijk kan zijn geworden. Mijn kinderen staan op eigen benen en tot op heden hebben zij altijd goed voor zichzelf kunnen zorgen. Waar ook ter wereld. Vanuit deze achtergrond ga ik weer over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke documenten thans in de belangstelling staan.

Correspondentie en schriftelijke berichtgeving sinds de oprichting van het Instituto Cervantes Benelux in chronologische volgorde: 20040905 Druk, druk, druk… – En nu vooruit!  Het woord is thans aan Alexander Pechtold van D66.

Tot ziens in Soestdijk