INVESTERINGSPLAN VAN DE EUROPESE UNIE GEPRESENTEERD DOOR COMMISSIEVOORZITTER JEAN CLAUDE JUNCKER

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak CC Mr. Drs Marc van Hoorn, Daniël Blaser

TORREMOLINOS – Met de woorden “Europe is back in business” heeft voorzitter Jean-Claude Juncker van de  Europese Commissie gisteren in het Europees Parlement het investeringsplan van 320 miljard euro aangekondigd als beschreven 20131006 Mijn impressies van de alumnidag van de Radboud Universiteit deel 1 en 2. Dit past binnen jouw loopbaanadvies met de woorden “Zorg dat je kunt blijven eten. Maak een goed plan en zoek dan een financier”. Na deze presentatie op het NOS Journaal te hebben gezien ben ik naar Benalmádena Costa gewandeld. Onderweg had ik bij de Puerto Deportivo een kort gesprek met de heer Daniel Blaser van Holland Yachting uit Harderwijk. Wij hebben immers nog altijd recht op een PRINCESS. Holland Yachting is vermeld in 19990502 Verbindingen (2), 19991108 Jupiter, 19991114 Purple Cable Turtle, 20000206 Valentine’s Surprises, 20000214 The Road Ahead, 20000328 Retour Nijmegen-Wassenaar II, 20000414 Retour Nijmegen-Wassenaar III en 20000423 Pascuas de Resurrección. In dit verband heb ik even aandacht geschonken aan de Knight Errant en de “Errant Knight” als vermeld in 19961026 London Visit on behalf of Mrs Caroline MacMillan, 19961129 Life Story, 19980225 Vijf Margrieten, 19980306 De gele ballon, 19980314 Diana’s Angels, 19990427 De kracht van het geloof en 20050815 Marbella. Vandaaruit ben ik naar Spa Príncipe in Benalmádena Costa gewandeld. In de relaxruimte was weer Het goudgeel van de Stichting Beroepsgerichte Opleidingen aan mijn overige voormalige en huidige huiskleuren toegevoegd en je zult het geloven of niet. Maar voor het verlaten van het hotel kreeg ik in de kleedruimte zelfs gezelschap van een dubbelganger van Jezus Christus. Zoals ik je al eerder heb laten weten: Je moet er in blijven Geloven. Daarna heb ik het laatste gedeelte van de voetbalwedstrijd Atlético Madrid tege het Griekse Olympiakos (4-0) gezien met commentaar van Frank Snoeks. Zijn uitspraak van de Spaanse namen was niet om aan te horen. Dat geldt ook voor overige Nederlandse verslaggevers. Ook op dat gebied kan er nog wel het een en ander worden geïnvesteerd in de uitvoering van het  Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux. Het mes snijdt dan aan twee kanten. Zowel in de Benelux als in Spanje.

Het nieuws van vandaag in in De Telegraaf: “do 27 nov 2014, 06:26Koningin Maxima op bezoek in Hangzhou HANGZHOU – Koningin Máxima is donderdagmorgen vanuit Peking aangekomen in Hangzhou, in het zuidoosten van China. Daar heeft ze een ontmoeting met de top van het internetbedrijf Alibaba, inclusief oprichter Jack Ma. Daarnaast bezoekt de koningin bedrijfjes die met het gebruik van de infrastructuur van Alibaba zijn opgezet. Alibaba verzorgt onder andere de Chinese tegenhangers van PayPal en Marktplaats. De dagtrip is onderdeel van het vijfdaagse werkbezoek dat de koningin deze week aan China brengt. Máxima is door de Chinese regering uitgenodigd in haar rol als speciaal pleitbezorger van VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon op het gebied van het voor iedereen toegankelijk maken van financiële diensten.” Mijn zoon Ramon heeft aan een project in Hangzhou gewerkt met de naam Raffles City als vermeld in 20100303 Deadline en De Troon, 20100304 Op weg naar 18 juli 2010 en 20100328 Jezus Christ Superstar! In dit verband is het Chinese bedrijf Alibaba Group wellicht ook een goede investeerder in Cervantesonline. Wikipedia maakt vandaag expliciet melding van de dodo. Ik citeer: “De dodo (Raphus cucullatus) was een loopvogel die leefde in de bossen op het eiland Mauritius. Het dier was ongeveer een meter hoog en kon venijnig van zich afbijten met zijn grote snavel. Verder zou hij vrij hulpeloos zijn geweest. Zijn voedsel bestond uit zaden en vruchten. De dodo kon niet vliegen en had, tot de komst van Nederlandse kolonisten, geen natuurlijke vijanden. De vogelsoort is rond 1690 uitgestorven. (Lees verder).” De naam van deze uitgestorven loopvogel treffen wij ook aan in mijn chronologisch overzicht vanaf 19980716 Kaagweek tot en met 20101123 Vitesse en het Beleidsplan Cervantes. In dit verband gaat de aandacht in mijn Letters to Diana Princess of Wales thans uit naar 19970714 Weekly Report Proposed Engagement Day en 19970731 Duty First beste Maagd: Ga liever niet uw eigen gang; gezamenlijke actie zal meer opleveren en bovendien zult u zich beter amuseren. U kunt geneigd zijn onnadenkend te handelen daardoor kostbare fouten maken. Laat u door uw partner met de benen op de grond houden. Schorpioen: Enthousiasme over een opdracht kan resulteren in haast; pas op voor fouten!. Even nadenken en mogelijkheden afwegen kan vergissingen voorkomen. Uw kracht ligt in uw uithoudingsvermogen. Luister naar advies; dat houdt u op het goede spoor. Dat klopt allemaal. Daarom ga ik weer over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke correspondentie en documenten in mijn beleidsplan thans in de belangstelling staan, alsmede overige terzake doende informatie (gecommuniceerd aan geadresseerden).

Tot ziens in Soestdijk John L. van der Heyden

Voorzitter Stichting Cervantes Benelux.