SOESTDIJK

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak CC Mr. Drs Marc van Hoorn

TORREMOLINOS – Vanmiddag constateer ik op mijn website bijzondere aandacht voor 19970328 Erkenning ter attentie van de Hoge Raad van Adel en 20060818 Agradecimiento a Doña Irina Gúseva en Moscú. Vanuit deze achtergrond kijk ik opnieuw naar onze horoscoop van vandaag. Maagtd: Deel jeugdherinneringen met uw kinderen; het zal de relatie met hen nog versterken. Bak of braad vast iets voor de komende dagen en betrek er zo mogelijk uw kinderen bij. Doe vanavond weer eens spelletjes i.p.v. voor de tv te hangen. Ik weet niet hoeveel kinderen jij hebt. Want van jouw privésituatie weet ik helemaal niets. Ik weet niet eens wie jou echtgenoot is. In 2003 was er sprake van Jules Maaten naar aanleiding van de op  19980501 Diana-zegels afgebeelde brief van Liesbeth Maaten met jouw handschrift! Maar ik denk hierbij wel aan jouw jeugd in Canada. Ik denk hierbij automatisch ook aan de geboorte van Prinses Margriet op 19 januari 1943 in Ottawa als de derde dochter van koningin Juliana en prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld. Altijd leuk om jeugdherinneringen op te halen. Deze week heb ik zelf ook nog een keer gekeken naar de geboorte van Ramon in mei 1979, de doopdienst in Beuningen en een bezoek met mijn gezin en ouders aan De Westerbouwing. Dat is nostalgie. Maar ouders leven altijd in hun kinderen en kleinkinderen voort. Schorpioen: Het gemak waarmee u ideeën tot uitdrukking brengt, stempelt u tot een leider. Studenten onder u zullen met succes een tentamen afleggen en sommigen onder u kunnen ineens verliefd worden. Blijf niet thuis; u bent aantrekkelijker dan ooit. Ik kom het liefst zo snel mogelijk naar Soestdijk om samen aan het werk te gaan. Daarom heb ik een overzicht samengesteld van mijn documenten waarin Soestdijk is vermeld (gecommuniceerd aan geadresseerden).

Ontvangen berichten: “Los reyes eligen una imagen de la proclamación de Felipe VI para felicitar la Navidad Felipe VI y Letizia Ortiz han elegido una imagen del día de la proclamación de este el pasado 19 de junio. La intención de estos es rendir un homenaje a los ciudadanos que le arroparon ese importante día en su felicitación navideña. Ambos aparecen en la escalera de la Puerta de los Leones del Congreso de los Diputados junto a sus hijas, la Princesa de Asturias, Leonor y la infanta Sofía. En su felicitación, los reyes expresan su deseo de “que la ilusión, la esperanza y los buenos deseos de la Navidad permanezcan más allá de estos días de celebración”. Desean en español y en inglés una Feliz Navidad y un Próspero Año Nuevo 2015. Felipe VI escribe la felicitación de su puño y letra, que firma por vez primera como “Felipe R” (Felipe Rey), al igual que su esposa, “Letizia R” (Letizia Reina). Mientras que la Princesa de Asturias y la Infanta Sofía también estampan su rúbrica en la postal junto a la de sus padres. La felicitación es un díptico y en la portada se encuentra otra fotografía de los reyes saludando a las personas que se congregaron frente al Palacio Real el día de la proclamación de Felipe VI. Sobre un fondo rojo carmesí -color del guión de Felipe VI- se les ve de espaldas saludando a quienes se concentraron en la Plaza de Oriente. En cuanto a Don Juan Carlos y Doña Sofía han optado por felicitar la fiestas con una obra de arte en lugar de una fotografía de ambos. Han escogido “Adoración de los Magos” de Lucas Jordán, que está en el Real Palacio de La Granja de San Ildefonso. En el dorso, se limitan a desear Felices Pascuas y Año Nuevo 2015.”

Tot ziens in Soestdijk John van der Heyden ofwel Johannes Lambertus van der Heijden van den Broek Voorzitter Stichting Cervantes Benelux