BEZOEK AAN BIOFAC IN FUENGIROLA

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak CC Mr.Drs Marc van Hoorn, Thomas Triebels te Arnhem

Liesbeth, Vanmorgen heb ik mijn bericht over Ketentransparantie  om 9:33 aan Thomas gestuurd met mijn complete correspondentie met de ‘Royals’ van de Benelux, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Daarna ben ik met de bus naar Biofac Fuengirola geweest en vandaaruit naar Spa Príncipe in Benalmádena Costa. Javier liet weten dat het saunagedeelte is gesloten wegens averij aan de technische installatie. Om 14:40 heb ik de correspondentie met de overige bewindslieden aan jullie doen toekomen. Als ik nu nog geen kantoor- en woonruimte in Paleis Soestdijk heb verdiend weet ik het niet meer beste Maagd: Aangezien er sprake is van zowel positieve als weinig behulpzame invloeden zullen aanpassingen nodig zijn als het om bestaande plannen gaat. Uw artistieke gevoel kan een uitweg zoeken waardoor u gespannen bent zonder dat daar een reden voor is. Schorpioen: Een gematigd tempo levert waarschijnlijk de beste resultaten. Niet iedereen in uw omgeving zal uw expertise naar waarde weten te schatten ook al toont u enthousiast uw vaardigheden en bekwaamheid. Probeer met uw creativiteit extra inkomen te genereren. Ik beperk mij bij voorkeur tot mijn primaire verantwoordelijkheden. Daarvoor wil ik ook graag worden betaald. In dit verband memoreer ik dat mijn know how in 1979 al 45.000 gulden kostte (15.000 voor elke mede-aandeelhouder: Karis (IES), Boogaard (NIOW v.o.f.) en De Vries (NIOW v.o.f.)) en ik nadien alle ontwikkelingskosten uit eigen middelen heb gefinancierd. Vanuit deze achtergrond ga ik weer over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke documenten thans in de belangstelling staan.

In het Nederlands Berichtgeving over Leden van Het Koninklijk Huis van Nederland: Prins Willem-Alexander: 19980727 Het blije nieuws, 20000607 Nieuw huwelijk In dit verband las ik vandaag in De Financiële Telegraaf dat Air France KLM 5000 mensen wil ontslaan. Daar heb ik het cabinepersoneel van mijn vlucht naar Hong Kong op 6 november 2014 na mijn ongevraagde vrijheidsberoving door de Koninklijke Marechaussee al voor gewaarschuwd: “Kappen met die Fransen!”

Tot ziens in Soestdijk John van der Heyden ofwel Johannes Lambertus van der Heijden van den Broek – Voorzitter Stichting Cervantes BeneluxAmigo del Rey de España