MEMORIES OF DIANA, PRINCESS OF WALES

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak CC Mr.Drs Marc van Hoorn, Thomas Triebels te Arnhem

 Liesbeth, Het heeft hier vandaag de hele dag geregend. Dat was voor mij aanleiding om naar de hieronder vermelde video’s te kijken die ik toegestuurd heb gekregen: Pastorale, The Queen with grand children at Balmoral, 10 cosas que hay que saber sobre Londres, Wim Sonneveld Het Dorp, Paseo por la casa de José_Zorrilla en Valladolid en een bericht uit het in 20110117 U found you place? en 20110918 Harvard University Cambridge, Massachusets vermelde Boston over Rose Kennedy, Princess Diana, a day in the life. Ik heb het er nog steeds erg moeilijk mee. Vervolgens het vermaarde Panorama interview 1995. Ik ben in Salamanca in 1996 door een Engelse jongedame op dit interview geattendeerd na het bezoek van Koningin Sofía van Spanje aan de universiteit aldaar als beschreven in 19960505 Gelukwens aan De Prins van Oranje en 19970701 Happy Birthday My Love! en het bezoek aan de Spaanse koninklijke familie op Mallorca. We zien haar hier samen met Prins William, Prince Charles, Don Juan Carlos de Borbón y Borbón Rey de España, Don Felipe de Borbón y Grecia Prínvipe de Asturias en Koningin Sofía. En tenslotte Diana, William en Harry 1993, etc. Hierna heb ik Spa Príncipe gebeld en vernomen dat zij tot 28 januari aanstaande zijn gesloten. Dat is op de 69ste verjaardag van mijn voormalige echtgenote en precies een jaar na mijn interview voor Torremolinos Televisión. In dit verband had ik gistermiddag na verzending van 20150117 Het Paleis op De Dam bestaat 350 jaar.

Tot ziens in Soestdijk John van der Heyden ofwel Johannes Lambertus van der Heijden van den Broek – Voorzitter Stichting Cervantes BeneluxAmigo del Rey de España