BEZOEK AAN DE NATIONALE ONDERWIJSTENTOONSTELLING EN MICHIEL DE RUYTER

Op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling ontving ik mijn badge met het opschrift JOHN VAN DER HEYDEN STICHTING CERVANTES BENELUX. Hiermee kon een koppeling tot stand worden gebracht met de databases van alle standhouders. Ik heb onder meer gesproken met Job Boers van Sharp Electronics Benelux BV uit Nijmegen, onder meer inzake Sergeant David Sharp at Eton College en de Champions Leaguefinale in Barcelona tussen Manchester United en Bayern Munchen als beschreven in 27 mei 1999 De Baak eens verzetten. Op de stand van Intertaal in Amsterdam heb ik gesproken met educatief adviseur Yonina Pullens, MA. Naar haar zeggen werkt zij thans zeven jaar bij Intertaal in Amsterdam en is verantwoordelijk voor de verkoop van het Spaanse lesmateriaal. Ik heb haar in kennis gesteld van mijn rechten op het Instituto Cervantes in de Benelux. Met de heer Van Uum van de British Council heb ik alle ontwikkelingen rond Instituto Cervantes Limited besproken en mijn bezoek aan King’s College Cambridge op 25 december 1997. Hij heeft mij geadviseerd mij terzake in verbinding te stellen met de British Council in Parijs. Op de stand van de Stichting Leerplan Ontwikkeling SLO in Enschede heb ik verzocht mijn groeten over te brengen aan mijn collega Drs Dirk Tuin. Een zeer uitgebreid onderhoud had ik met de heer Felix Korthals uit Capelle aan den IJssel, initiatiefnemer van het REKENCENTRUMIDEALnet.nl Het is een rekencentrum voor Online Betaaldiensten en volautomatisch Debiteurenbeheer. Ik heb de heer Korthals laten weten dat de financiering van mijn beleidsplan dient voort te komen uit de Cervanteskring ofwel de Cervantes Group of Companies. De overige stands die ik heb bezocht –  zoals die van KPN – hebben simpelweg mijn badge gescand waardoor mijn gegevens in hun administraties zijn opgenomen. Daar kunnen zij dus mee verder werken. Na afloop heb ik met mijn oudste zoon vanaf 18:50 de film Michiel de Ruyter gezien in het theater Pathe in Amsterdam Bijlmer.