PUNTJE KOMT BIJ PAALTJE

18:40 Puntje komt bij paaltje inzake Professor Leo Triebels van de Katholieke Universiteit Nijmegen en Mr. Abraham Moszkowicz te Amsterdam Na verzending van Maandag 9 februari 14:55 Messi op dreef in Bilbao heb ik met Thomas Triebels een bezoek gebracht aan Fuengirola. Onder meer aan The London Pub en Francisco en Teresa López Salvatier. Na thuiskomst hebben wij naar de afscheidsspeech uit 1986 geluisterd van Thomas’ vader Professor Leo Triebels van de faculteit Culturele Antropologie van de Katholieke Universiteit Nijmegen. De Telegraaf heeft vandaag weer nieuws inzake Mr. Abraham Moszkowicz: Zaak faillissement Moszkowicz niet van de baan  di 10 feb 2015, 10:04 Amsterdam – De zaak over het faillissement van oud-advocaat Bram Moszkowicz is nog niet van de baan. Dat heeft de advocaat van de schuldeiser die het faillissement van Moszkowicz heeft aangevraagd dinsdag laten weten. Maandag werd bekend dat de zitting die dinsdag stond gepland in Amsterdam niet doorgaat. De zaak is aangehouden. Volgens advocaat Maarten Blok hebben de partijen een regeling getroffen, maar betekent dat nog niet dat het verzoek om faillissement van Moszkowicz helemaal van de baan is. Moszkowicz‘ financiële problemen stapelen zich al langere tijd op. In december kon een veiling van huisraad van de ooit vermaarde strafpleiter ternauwernood worden voorkomen. Zanger Gordon schoot hem toen financieel te hulp. Moszkowicz heeft vorige week de hoop uitgesproken dat er deze keer een vergelijkbare oplossing komt.” 14:22 Terzake heeft Thomas Triebels te Arnhem mij thans geadviseerd Mrs Caroline MacMillan, Prinses Diana‘s particulier secretaresse, thans bij de oplossing van het probleem te betrekken middels de haar toegezonden berichtgeving als vermeld in Perfect Match en Request beste Maagd: Problemen waarmee u binnen een relatie te maken hebt vereisen een afwijkende benadering om een bevredigende oplossing te bereiken. Alles wijst erop dat u daarin zult slagen. Studenten zullen tevreden zijn met het resultaat van een examen. Schorpioen: Een persoonlijke of professionele relatie kan enigszins gespannen zijn. Werk samen en sta open voor een compromis als u een situatie of kwestie harmonieus opgelost wilt zien. Vrijgezellen moeten goed om zich heen kijken – er ligt romantiek op de loer. Dat doet mij deugd.