BEZOEK AAN HET MALACA INSTITUTO OP DE CERRADO DE CALDERÓN

14:00 Gistermiddag heb ik met Thomas Triebels een bezoek gebracht aan de Cerrado de Calderón. Tot mijn grote verbazing is daar thans een kantoor gevestigd van StudyTravel. Thomas heeft kennisgemaakt met Bob Burger en Ida Willadsen. Vannacht hebben wij ook het Gran Hotel Cervantes bezocht. Daarom memoreer ik mijn documenten waarin het Malaca Instituto is vermeld. Onze horoscoop van vandaag in De Telegraaf luidt Maagd: Maak er een vrolijke Valentijnsdag van. Als u (ongebruikelijk) ongeorganiseerd bent geweest en niets hebt besproken voor vanavond doe dat dan direct na het opstaan.; zo niet dan is de kans groot dat alle goede plaatsen al weg zijn in theaters en restaurants. Schorpioen: Sta open voor een nieuwe situatie en onontdekt gebied. Doe het op een correcte manier als u voor advocaat van de duivel wilt spelen, anders wordt u er zelf de dupe van. Raak niet beledigd of in de war door een kwestie die niets om het lijf heeft. Dit heeft uiteraard betrekking op mijn brief Blootleggen. Vanuit deze achtergrond ga ik nu weer over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke documenten thans in de belangstelling staan.